امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝

(24-07-2014، 18:08)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .___________.

تو از کجا اومدی :|||||||||

علیک سلام ! :|

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||| فاطی ؟ -_______________________________-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 51
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
همتون دآرید حیف میشید ..

آهـآی زن و شوهرآ ..

لآیق هم نیستید چرآ؟!
 سپاس شده توسط τοxικ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
همه ازدواج کردن بجز من >__<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 51
 سپاس شده توسط τοxικ ، ✘v!☻lent girl✘
(24-07-2014، 18:08)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 18:05)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 18:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:58)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 17:54)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهمنی امConfused

:|
فكر ميكردم بهمني ها خيلي خاصن:|گند زدي بهش:|

اختیار داری چشات گند میبینهShy

:|چند بهمني؟
من21

زیاد فرقی نمیکنه...........

خو نگو:|
حالا انگار كيع:|
 سپاس شده توسط τοxικ
(24-07-2014، 18:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 18:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 18:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 18:03)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس محمد باید آستین بالا بزنم!!
البته فک کنم خودش زده!
زدی؟Big Grin
ن بزن هر می کنی زود باش این داداشمون هم کم کم دارع میترش یکاری بکن منم کمک می کنم

بدجور داری میخوری بچه آویزون محله -ـــــــ-
عجب عکسی شد 
فک کردم بات رفیقم با شوخی کردم فک نمی کردم وقتی یکی از رفیقات رو میبینی اینقد جوگیر میشی

داره شوخی میکنه بابا!!Sleepy
سلام /:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، ✘v!☻lent girl✘
درود

بزید بی طرف رای بدید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=142653
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
ایممم .. آیسانم من که بهت توضیح دادم ._. !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(24-07-2014، 18:09)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان نمیشه نقل قول میکنم خالی میفرسته نقل قول نمیکنم مسگه هیچ پیامی وارد نکردید -_____-
شترژ تبلتمم تموم شد از بس هر پیامو صد دفعه فرستاد 

این فلش دیگه خستم کرده ..

خو بابا با تبلت نمیشه .. بو با کامپیوتر بیا .. شاید با اون بشه ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 51
(24-07-2014، 18:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 18:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 18:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 18:03)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس محمد باید آستین بالا بزنم!!
البته فک کنم خودش زده!
زدی؟Big Grin
ن بزن هر می کنی زود باش این داداشمون هم کم کم دارع میترش یکاری بکن منم کمک می کنم

بدجور داری میخوری بچه آویزون محله -ـــــــ-
عجب عکسی شد 
فک کردم بات رفیقم با شوخی کردم فک نمی کردم وقتی یکی از رفیقات رو میبینی اینقد جوگیر میشی

من با جماعت آویزون رفیق نیستم -ـــــ-

بابات جوگیر میشه یکی رو میبینه -ــــ-

بدو من اعصابم قد نمیده cof
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان