امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

جوآب دآد ._.

فک کُنم دآرم بدبخ میشم ^____^
 سپاس شده توسط First Star ، melodi+
آگهی
(24-07-2014، 15:34)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:33)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد من یازده روز دیگس ..*
پیشاپیش مبارک ^___^

(24-07-2014، 15:33)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:31)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:30)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:26)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگاه تولدت مبارک ^_^

الان من بیام عکس مارمولک بزارم تو امضام پگاه میگه بهترین عکسیه که تو زندگیم دیدم -_- ..

تو كلا بد سليقه اي به من چه؟Big Grinدرضمن تو خودت مارمولكي عكس مارمولك واسه چيته؟Big Grin
من مونده!0__0 اگه یه نفر اومد انجا به یکی دیگه تیکه ننداخت من بهش جایزه میدم !

بين دوتا دوست فتنه نكن جانمDodgy:|والا
من کلا گفتم جانم!منظورم به شما نبود !

فتنه فتنه هست من تو او ما شما نداره.
فتنه نكن
(24-07-2014، 15:34)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:33)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشاپیش مبارک ^___^
:*

بای !
 سپاس شده توسط ღ ツ setareh ツ ღ ، First Star
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 191 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 191 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 191
(24-07-2014، 15:36)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشاپیش مبارک ^___^

(24-07-2014، 15:33)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:31)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:30)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو كلا بد سليقه اي به من چه؟Big Grinدرضمن تو خودت مارمولكي عكس مارمولك واسه چيته؟Big Grin
من مونده!0__0 اگه یه نفر اومد انجا به یکی دیگه تیکه ننداخت من بهش جایزه میدم !

بين دوتا دوست فتنه نكن جانمDodgy:|والا
من کلا گفتم جانم!منظورم به شما نبود !

فتنه فتنه هست من تو او ما شما نداره.
فتنه نكن
بد جلوه نده !چون من هر دفعه اومدم یکی دعواش شد میگم !
وگرنه تیکه انداختن که جرم نیس-_-
(24-07-2014، 15:36)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوآب دآد ._.

فک کُنم دآرم بدبخ میشم ^____^
نخون فقط حذفش کن ._.*
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(24-07-2014، 15:35)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:35)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:33)ღ ツ setareh ツ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:32)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهمنه ._. 

گفتم شاید توام م3 من هزار تا مامان بابا داری هرماه یکبار تولد میگیری -__-

تو تولدت 25مهرهDodgyميبيني يادمه؟Dodgyاما تو چي؟DodgyBig Grinاشكال نداره من از منگولا توقع ندارمBig GrinBig Grin
دیدین؟دیدن؟

فتنه
تو همون ستارهه هستي كه دوست مرضيه بود؟
دوست مرضیه؟نه!منظورت بهترینه؟

هع اوكي شناختم بيخي برو ما مث شما نيستيم خدارو شكرBig Grin
سلام .-.
کسی رمز فایلا این و داره ؟http://text-pic.blogfa.com
.-.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-07-2014، 15:38)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخون فقط حذفش کن ._.*
خوندم ^_^

گُف آدرس بده ..

زیر آبـــم زدم ..!
 سپاس شده توسط melodi+
نقل قول: تو خودت الان فازت مضخرف شد خاله-_-

حرف چرت میزنی-_-

از فاز تو بهتره فاز من ._.

من مختلفُ الفازم ._. .. !

هیشکی عین من نی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 191
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ღ ツ setareh ツ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان