امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/19975943183382256598.gif
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(24-07-2014، 14:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام ملعون :|
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Mïņ̃†êR ، ∆ MeRzaD ∆ ، First Star
کاربر _____ صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمی‌توانید به او پیام ارسال کنید.

پوفف :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘ ، MONA-GH ، ∆ MeRzaD ∆
آوآ بیــــآ سلـآم کُن کآرت دآرم:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(24-07-2014، 14:15)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:13)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:12)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی عالمه اواتار ز دارم برم یکی برا اش رو بزارم

اواتر بده -ـ-؟
سلطان هستم با اجزه

واتر نمیدی وقتمو تلف نکنم امیر -ـ-؟
بزار اپلود شع
صب کن یکم
(24-07-2014، 14:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 14:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد حرف زدید ستاره هامو بعد از یسالcry girl
ستارع های منو بعد از 2 ماه:|
دو ماه پیش 4 تا کوچولو بود الان..

خوده اسپمرتو بامنه غیر اسپمر مقایسه کردی جییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

خخخخخخخخخخخ جوه اینا منم گرفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
نورا بدو میخوام برم به مادرت گزارش بدم -ــــــــــــــــــــــــــــــ-
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 170
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘
(24-07-2014، 14:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربر _____ صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمی‌توانید به او پیام ارسال کنید.

پوفف :|

مهرزاد :|

خالی کن پیامتو :|

بدو :|
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆
(24-07-2014، 14:18)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا بدو میخوام برم به مادرت گزارش بدم -ــــــــــــــــــــــــــــــ-

همونی که سلام کرد .___.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(24-07-2014، 14:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام برم توالایت ببینم ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 170

من واقنی خُل شدم :|

تو اَم برو بشیــن رو تختـــ :|
-_-

منــ ــآ از اون آمپولآ دوتآ بیـــآر:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان