امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

(23-07-2014، 19:05)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:03)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ >_<

نه دی جی مون باس دخی باشه>_<

من لباسم بازه برو بیرون >_______<
ب مهرزاد میگم چشمو نگه دارع
من ارزو دارم دی جی بشمSad

بچه سر به زیریه بزارید بیاد ._.
مهرزاد دادا
بستیم؟14kBig Grin

برو حواسم هست :S
منو را نمیدن
تازع من دی جیم اهنگ نمیخونم:|
لینک میدم خودشون گوش کنن|":
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
[rtl]آخی عزیزم (:

مگه چن تا کلاس میری ؟ ):
[/rtl]

ملت چه زود پسر خاله میشن .___.
(23-07-2014، 19:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:05)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:03)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب مهرزاد میگم چشمو نگه دارع
من ارزو دارم دی جی بشمSad

مهرزاد دادا
بستیم؟14kBig Grin

منو را نمیدن

من میرم برات تعریف میکنم ._.
خدافیظ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(23-07-2014، 19:05)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری و مرضی و تینا ..

گوه میخورید عن بازی درمیارید قهر میکنید :|

اخطار بگیرم تقصیر شماس آ -_-

یادتونه قبل از تابستون چقد اینجا بی در و پیکر بود .____. ؟

هر کی هرچی دهنش میومد میگفت :|

من با کسی قهر نیستم :| !
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://media.nex1music.com/1393/04/13/Jafar%20-%20Shaba%20Too%20Jaei.mp3

منظور نورا دقیق من بودمDodgy
ب درک نورا همچین شاخی هم نیستی ارزوی گردش بات رو داشته باشیمDodgy
 سپاس شده توسط First Star
درود بر همگی
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 28
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بیشتر از 650 نفر رو فرستادن هوا...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆
(23-07-2014، 19:07)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2014، 19:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد دادا
بستیم؟14kBig Grin

منو را نمیدن

من میرم برات تعریف میکنم ._.
خوب ب همه چی دقت کن حتی چیزای بزرگ:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
فاطی بیخیال ! ._.

نیاز ب همچین دوستایی ندارم V:

مگه مثه بعضیا واسه " یه سپاس " میرم خودمو میچسبونم ب اینو و اون ؟ V:

نقل قول: خوبه که خوبی عشقم ^_^*

آره ._. یه بطری وودکا هم بیار v:
اوه ._. اوکی .__. * :|

بعد از افطار میام  نفسم :********** ^_^  :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان