امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اقا اجازه هست خانومتون و نگاه کنم ؟

(22-07-2014، 18:27)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 11:55)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2014، 11:43)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:14)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه اون مردی که اینجوری انقد راحت به خودش اجازه بده تحریک شه، دیگه راحت بگم خاک تو سرش لطفا Confused

و منم راحت میگم خاک تو سر اون دختری که موهایه زیباشو و بدنشو به نمایش میزارع
خواهشا این موضوع رو به دعوا نکشید 
فقط یه موضوع معمولی بود که از نظر من واقعیته 
ممنون بابت انتقاد ها و نظر ها
و منم واقعا برای اون کسی متاسفم که به دیگرونو عقایدشون بی احترامی میکنه . جهان سومی همینه
من با شما صحبت کردم که شما ج من و میدید اقای مثلا محترم؟
به عقاید دیگران توهین نکردم ولی این جا ایرانه و و مردمش مسلمون و باید احترام بزارن به چیزایی که خدا و پیغمبر گفته ، فک کنم حجاب و تاکیید کردن ، و درباره ی مردها ، درسته مردها هم نباید نگاه کنن ولی پوشش یک خانوم ایرانی مسلمون باید اینجوری باشه؟
لطف کنین دیگه صحبتی نشه درباره ی حجاب ، هیچ صحبتی درباره اش در این موضوع نشه ،
نه صحبت نکردید . ولی توهین نکنید اخه یعنی چی خاک بر سرش این درسته ¿¿ اونوقت خودتونو گول میزنید و میگید من به کسی بی احترامی نکردم چه قدر جالبه خانوم محترم 

بایدی وجود نداره هر کی یه جوره و شما حق توهین ندارید من هم به باحجابش احترام گذاشتم هم به بی حجابش .

متاسفانه اهل منطق نیستید و فقط میگوید باید ...!!!
اقا اجازه هست خانومتون و نگاه کنم ؟ 3
پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв ، בחור משוגע
آگهی
نگاه کنید میبینید اون خانوم اول توهین کردن و گرنه من فقط یه موضوع گذاشتم
پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв
بله اون خانومم اشتباه کرد ولی منظورش همه ی مردا نبود منظورش مردایی که سریع تحریک میشن بود ولی شما به تمام دخترای بی حجاب این حرفو زدید ولی در هر صورت اون خانوم هم میتونست با لحنی زیباتر بیان کنه
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، Nυмв ، בחור משוגע
حس مقبولیت و اینکه دوست داشته باشی مورد تحسین دیگران قرار بگیری از ویژگی های فطری هر انسانی.هر کس دوست داره بقیه برای داشته هاش تحسینش کنند.این طبیعیه که اون شخص امتیاز خودشو عرضه کنه.اما ...
شخصی که خودنمایی کردن و آراستن خودش برای دیگران و ویژگی های جسمانیش رو به بقیه عرضه می کنه در واقع این شخص مقام خودش رو پایین میاره. میگه آهای آدما به من نگا کنید. من هیچیز دیگه ای برای عرضه ندارم. هیچ ویژگی مثبتی برای عرضه کردن ندارم.بیاید نگاه کنید و لذت ببرید.

این حقارت محضه.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
HeartConfused مضخرف بود
پاسخ
(23-07-2014، 18:03)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس مقبولیت و اینکه دوست داشته باشی مورد تحسین دیگران قرار بگیری از ویژگی های فطری هر انسانی.هر کس دوست داره بقیه برای داشته هاش تحسینش کنند.این طبیعیه که اون شخص امتیاز خودشو عرضه کنه.اما ...
شخصی که خودنمایی کردن و آراستن خودش برای دیگران و ویژگی های جسمانیش رو به بقیه عرضه می کنه در واقع این شخص مقام خودش رو پایین میاره. میگه آهای آدما به من نگا کنید. من هیچیز دیگه ای برای عرضه ندارم. هیچ ویژگی مثبتی برای عرضه کردن ندارم.بیاید نگاه کنید و لذت ببرید.

این حقارت محضه.
عزیز من ادم جنبه داشته باشه هر دختر بی حجابی از کنارش رد بشه سریع تحریک نمیشه و همچنین هر کی بی حجابه یعنی داره خودنمایی میکنه ؟؟ خیلی جالبه واقعا دیدتون اشتباهه محضه . همه چیو به دید بد نگاه نکنید منطقی رفتار کنید
پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв ، בחור משוגע
ایولWinkWinkWink
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
پاسخ
(23-07-2014، 13:54)キム尺刀ム乙 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاه کنید میبینید اون خانوم اول توهین کردن و گرنه من فقط یه موضوع گذاشتم

عزیزم، من راجب کسایی حرف زدم که هر کسی با هر عقیده ای کار اشتباهشونو قبول داره؛ کسی تو دنیا نیس که بگه یه مرد ازاده هر جوری دلش میخواد به یه دختر نگاه کنه. یه همچین فردی باطن و ظاهرش یکیه و گناهشم تو هر جور کشور و ایین و مذهب و با هر عقیده ای غیر قابل انکاره.

ولی شما داری میگی هر دختری که حالا چه میدونم یه ذره موهاش معلوم بود و مثلا بی حجاب بود و این حرفا، شد فاحشه و جهنمی و اشغال و خاک تو سرش!!!
عاخه این شد دلیل

(23-07-2014، 18:03)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حقارت محضه.
ینی یکی ک از وضع ایران خبر نداره اینا رو بشنوه میگه خدایا مگه دخترا تو ایران چجوری میگردن
.
حرف شما درست
ولی عاخه!!!
شما به چی میگین بدن نمایی و خود نمایی خیلی کنجکاوم!
همه رو یکی میبینین
از رو دید خودتون قضاوت میکنین
این مشکلم حل نمیشه!!
روی صحبتمم فقط با شما نبود... به هر حال
پاسخ
 سپاس شده توسط armin van buuren ، בחור משוגע
دخترای ایران ببخشیدا ۹۰٪ درصدشون از هرچی ادمه بدترن ، ابنقدر که عقده این بعضیاشون ، منظورم اصلا با شما نبودش ، کلی گفتم بعدشم من کی گفتم فاحشع ؟ دیگع دارین عصبیم میکنین ، حرف تو دهن من نذارین ، بعدشم یه تار مو ؟؟؟؟!!! خروس خودشون و درس میکنن میان بیرون بعد برا خالی نبودن عریضه یه شال میندازین ، بازم میگم بعضی ها نه همه
حالام این بحث و تموم کنین ، هیچکس حق نداره بعد از این جمله های من صحبتی کنه ، چون اینجا نقد و بررسی حجاب نیس
مدیونه هرکی دوباره بخواد دعوا بندازه 
هیس ، دیگه کسی حرف نزنه
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فضیلت زیارت حضرت امام رضا (ع) از نگاه پیامبراکرم (ص) و ائمه اطهار (ع)
  نگاه خداوند به مشکلات مااان...
  احادیثی در مورد زنا، همجنس گرایی، خود*ارض*ایی و نگاه به نامحرم
  پیامدهای نگاه به نامحرم
  چرا نگاه شهوت آلود حرام است؟ + دلیل علمی
  چندتا عکس بیشتر نیست............فقط نگاه کن همین
  اقا اجازه هس خانومتونو ببینم
  فقط یک نگاه کافیست......
  به رکوع و سجود طولانی اش نگاه نکن!
  مواردی که برای بیرون رفتن اجازه شوهر لازم نیست!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان