22-07-2014، 14:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2014، 14:00، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
سه آرزوی قشنگ عاشقانه :
بی من نباشی
بی تو نباشم
بی هم نباشیم
بی من نباشی
بی تو نباشم
بی هم نباشیم
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2014، 14:00، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
سه آرزوی قشنگ عاشقانه :
بی من نباشی بی تو نباشم بی هم نباشیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2014، 14:01، توسط ×ThundeRBolT×.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلتنگی مرض عجیبی ست. . . . . !!! آدم را آرام آرام ناآرام میکند تصویر به اندازه 20% (400x266) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (500x332) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حــق بــا او بــود!!! آنقدر گفتم غلامـتم بــاورش شـــد مرافروخت. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زیر خودم خط کشیدم که مهم شوم! فکر کردند که غلط املائی ام پاکم کردند.
22-07-2014، 14:02
نفس نمی کشــــــــد هــــــــوا
قـــــــــدم نمی زند زمیـــــــن سکـــــــــوت میکنـــــد غزل بــــــــدون تـــــو یعنی همین ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه بدونی چقد دلتنگتم ..
اگه بدونی چقد دوست دارم .. اگه بدونی دلم واس دیدن تو .. واس شنیدن صدات پر میزنه .. اگه بدونی جز تو هیچکیو نمیخوام .. اگه .. اگه بدونی ، می یای ؟ ..
22-07-2014، 14:03
در کنار ساحل دریای غم
قایقی میسازم از دلواپسی بر دو سوی پرچمش خواهم نوشت یک مسافر از دیار بی کسی
هیـچ وقت !
خیالـت از کسـی که زیـاد حرف میزنه .. راحت نبـاشه .. چـون در مورد چیـزی سکـوت کرده کـه دلیـل تموم درداشـه !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به من عشق تعارف نکنید قبلا صرف شده سیگارم را بدهید میخواهم خاطراتم را دود کنم!!!
22-07-2014، 14:04
بعضی حرفا رو نمیشه گفت !
باید خورد ... ولی بعضی حرفا رو نه می شه گفت ؛ نه میشه خورد .... می مونه سر دل ، ... میشه دل تنگ ! میشه بغض ، میشه سکوت ... میشه همون وقتی که خودتم نمیدونی چته... !!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
22-07-2014، 14:04
همیشه فک میکردم اگه از هم جدا شیم حداقل ، یه دلیل منطقی میاوردی ..
اما خُب .. نشد .. بدرک ، بیخیال ! همیشه دردناک ترین جدایی ها اوناییه که نه کسی گفت چرا نه کسی پرسید چرا ..
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|