امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ

شیوا

اگه حرفت حرفه این اکانت منو از محرومیت در بیار:

xx_sina_xx
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(21-07-2014، 21:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:10)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:03)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تویی >~<
واتس آپ داری یه فیلم واست بفرستم 
خفنه شدید |=
گوشیموهلیا باتف سوزوند |:

باورم نمیشه گوشی ندارم >_<

دوس دارم خفش کنم شدم عین هابیل وقابیل ولی ازنوع خواهرش/=

حیف شد
تو پآرک تبریز
یه خره میخوآست مجسمه ی گوزن ماده رو بکنه |:
خ خ خ خ
اصن ی وضی P:

بسم الله بسم الله 0_0

خواهراین چیه!!!! 0_0
خ خ خ خ
خیلی باحال بود
مامانم عین چی به خالم چش غره میرف که این چیزا چیه واس نیکی میفرستی
خالمم میگف بیخیال بابا نیکی بزرگ شده Big Grin
عجب خابه توپی0_0
 سپاس شده توسط [ niki ]
(21-07-2014، 21:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ):

مگان امروز نیومد ؟ ): :||||

سلام :|

سارا دیروز دوستت اومده بود :|

میخواست سوپرایزت کنه :|

این آیدین هم عاشقش شد :| ! ..

نچ نچ نچ واقعن بد دردیه درکت میکنم -_- !
سلام
نه نيومده ديگه
من عاشق كي شدم دقيقا؟ :|

مگان
همکلاسی سارا
اره؟
عاشقش شدی؟
عآره یه دل و قلوه ایم بهم میدادن که نگو و نپرس ... V:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(21-07-2014، 21:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چی اینجارو میگی؟
کاربرا پخ دادن مدیرتون تبلیغ میکنهDodgy
منظور منم؟

کی گفته؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-07-2014، 21:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ):

عاشق کی ؟ مگی ؟ :|||

آیدین ؟ :|

ببین منو ! ؟ :|

عاشقش شدی؟ :|

(21-07-2014، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 14 پیام خصوصی

سارا ؟ :|

یکی یکیشون رو برام نام ببر :| ! ..

چیزه :|

ن باو همشون من شمارا ب لیست دوستان افزوده ام عه :|

بازشون نمیکنم :/

-_-

:| ! ..

منکه نمیبینم کی منو انداخته تو لیستش :|

خو باز کن ببند :|

خیلی سختمه :/ :|
من بدون حضوره وكيلم هيچ حرفي نميزنم :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(21-07-2014، 21:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم نيار ديگه :hiccp:

من با بی جنبه ها حرفی ندارم =))

انتقامتم محسن ازم گرف .. راحتی الان =))

من بي جنبم ؟ :hiccp:

کي بهم پ.خ ميداد حوصلم سر رفته Big Grin

ايول محسن داد 497

منُ باش داشتم ازش معذرت خواهی میکردم :|

برو گمشو >_<

الان بم اخطار میدن دوباره :V

Bet you sleep like a child with your thumb in your mouth
I could creep up beside put a gun in your mouth .. ! =))

بخودت فشار نيارcof

کاريت ندارم 497
لباس سحر و اجدادش ؟-_-
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(21-07-2014، 21:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد قهر کرد ._.

برم از دلش درارم ؟ ._.

محمد ببخشید بیا ._.

-_-

اخي پشيمون شد Big Grin

شوهر داري حيا کن cof

انقد با من نباش:nea:
 سپاس شده توسط I r A n
(21-07-2014، 21:15)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:10)⦿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا تو هم بیا چت من ثبت نام کن

اگه سینایی با مدیرا صحبت کردم قراره محرومت نکنن از اعتبارم مایه گذاشتم حرفمم حرفه پس ادم باش
اگه حرفت حرفه این اکانت منو از محرومیت در بیار:

xx_sina_xx

پررو نشو برو یه اکانت درست بساز یا باهمین ادامه بده کسیم حرف زد بخودم میگی در گیر نمیشی وگرنه دیگه کاری ازم برنمیادBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، # αпGεʟ
(21-07-2014، 21:17)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:10)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:03)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیموهلیا باتف سوزوند |:

باورم نمیشه گوشی ندارم >_<

دوس دارم خفش کنم شدم عین هابیل وقابیل ولی ازنوع خواهرش/=

حیف شد
تو پآرک تبریز
یه خره میخوآست مجسمه ی گوزن ماده رو بکنه |:
خ خ خ خ
اصن ی وضی P:

بسم الله بسم الله 0_0

خواهراین چیه!!!! 0_0
خ خ خ خ
خیلی باحال بود
مامانم عین چی به خالم چش غره میرف که این چیزا چیه واس نیکی میفرستی
خالمم میگف بیخیال بابا نیکی بزرگ شده Big Grin
عجب خاله توپی0_0
عآره
خیلی دوسش دارم
عاشقشم
از مامانم بیشتر
ولی حیف ک کاناداس سالی یه بار فقط میبینمش ._.*
جمعه هفته دیگه برمیگردن کانادا cry girl
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(21-07-2014، 21:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ):

عاشق کی ؟ مگی ؟ :|||

آیدین ؟ :|

ببین منو ! ؟ :|

عاشقش شدی؟ :|

(21-07-2014، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 21:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ؟ :|

یکی یکیشون رو برام نام ببر :| ! ..

چیزه :|

ن باو همشون من شمارا ب لیست دوستان افزوده ام عه :|

بازشون نمیکنم :/

-_-

:| ! ..

منکه نمیبینم کی منو انداخته تو لیستش :|

خو باز کن ببند :|

خیلی سختمه :/ :|
من بدون حضوره وكيلم هيچ حرفي نميزنم :|

پس عاشقش شدی!!!!
خودت دیشب به منو مهناز چی گفتی؟؟؟؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ 126

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: