(21-07-2014، 19:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 19:19)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو خودت ساقی ساپورتی قابلیت اینو داری ب کل ایران ساپورت صادر کنی:|
(21-07-2014، 19:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 19:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تورو با مهناز اشتباع گرفت:|
(21-07-2014، 19:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام :|
(21-07-2014، 19:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود
به به تارا هم که اینجاست! ساپورته نو مبارک ._.
شما دوتا چرا همیشه با هم میاین؟! :|
چرا گیر دادی به ساپورت نداشته ی من؟!
شایدهم جفتتون میپوشید |:
بـآز اینـآ گیر دآدن به سآپورت من -____-
(21-07-2014، 19:17)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهنآز اگه تو نبودی هیشکی به من محل نمیدآد :|
خوبی عخشی؟؟:*
خودم همه رو درست میکنم عزیزمــ..-_-
غمت نبآشه :*
بد نیستم :>
تو چی؟ *^ـ^*
صآدر میکنــم -________________-
(21-07-2014، 19:20)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هووووف :|
خوب نیستم :|
از چی بگم برآت :|
چرا خوب نیستــی؟ @_@