امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 22:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Confusedاین یعنی جی؟

چی؟! Confused
اون شکلکت که قبلی بود
خُب چیه! ..
دوتا قلبه دیگه ! :|

(20-07-2014، 22:27)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منی؟؟ اهم 
بعله؟؟

بله ! ._.
خوبی؟! /:
شاید. شایدمم نه نمدونم . ت خوبی؟؟

(20-07-2014، 22:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا ممد داریم ! :V

ممد سیگاری .. ._.

ممد پاک ! ._.

خدافض ! :|
بیشور بیشور بیشور بیشور بیشور 

خودت خیلی پاکی؟؟
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(20-07-2014، 22:29)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:26)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:23)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه. مرسی کللی از توجهتون. اوا گورم کو؟ گورم گم شد!! خدافس

(:

چه امضـ ـــآی قشنگیـــ ــ
:/
تشکرات

جدی گفتــم:|

(20-07-2014، 22:27)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از Y.a.S.a.M.i.N با موضوع من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

جییییییییییییییییییییییییغ

*^ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــ^*

منم اضافه بکنم؟(((:

*____*

آره آره آره..حتمــا

اضافه شدی
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 136

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
چخبره0.0هاای:|
(20-07-2014، 22:30)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی

فی امان الله pink colour Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(20-07-2014، 22:24)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2214299 dateline=1405884184]منم بیام ؟
؟
[/quote]
به به امیررضا جان اصلا من به این امیررضا علاقه خاصی دارم :|:|
(20-07-2014، 22:26){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:24)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.____________.*

وآقعــ ـــا؟

هااا
بگو
پس عاشقم شده
غیرتی میشن برا همین
منم مثل مهناز تعجب کردم
شاخ در اوردم0.0
چون تجربش رو دارم بهتون ميگم.:|
اگه شما هم دوسشون داريد كه هيچي.ولي اگه دوسشون ندارين بهشون صاف و مستقيم بگين وگرنه اينجور موردا خطري ميشن :+|

بله بله ایدین جان تجربه داشن ؟؟؟؟؟؟؟؟ ها چیشد ؟؟؟؟؟؟ تو تجربه داشتی ؟؟؟؟
you? 
wtf? :||||||||

(20-07-2014، 22:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:23)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:14)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود دوستانSad

سلام(:
برای چی ناراحت هستید؟
شکست خوردم در چنگ با مصر
(20-07-2014، 22:15)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:14)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود دوستانSad

چرا ناراحنی
شکست خوردم در چنگ باالمان
T A R A
[quote pid=2214247 dateline=1405883783]اشکال نداره من دارم آهنگ گوش میدم؟! :V

__

سلام امیر ! ♥.♥
Confusedاین یعنی جی؟

دوئل کردی ؟ 
منم بیام ؟
؟
[/quote]

(20-07-2014، 22:26){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:24)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.____________.*

وآقعــ ـــا؟

هااا
بگو
پس عاشقم شده
غیرتی میشن برا همین
منم مثل مهناز تعجب کردم
شاخ در اوردم0.0
چون تجربش رو دارم بهتون ميگم.:|
اگه شما هم دوسشون داريد كه هيچي.ولي اگه دوسشون ندارين بهشون صاف و مستقيم بگين وگرنه اينجور موردا خطري ميشن :+|

بله بله ایدین جان تجربه داشن ؟؟؟؟؟؟؟؟ ها چیشد ؟؟؟؟؟؟ تو تجربه داشتی ؟؟؟؟
you? 
wtf? :||||||||
مگه ایدین اسم پسر نیست :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط امیررضا*
(20-07-2014، 22:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی (: ..
مرضو؟؟ (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(20-07-2014، 22:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:27){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:25)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.*

خاک تو سرم
.-.

نمیدونـ ــم...!

خب عین آدم بیآد بگه دوست دارم دیگــه:|

>~<
خب اگه عينه ادم بياد بهت بگه كه ممكنه تو بهش نه بگي و بعد كار به خانواده و فلان و فلان بكشه :| واسه همين عاقلانه كار ميكنه :|

راست میگی
ضایعس کاراش
yes :|
حالا دوسش داري يا نه ؟‌:|

*__*

عآشقشــمـــــ ــ

(20-07-2014، 22:29)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی بیآ ما هم ازدوآج کنیم :|

*^ــــــــــــــــــــــــــــــ^*

دیدی گفتم دوسش دآرع...

الهــ ـــی
خب پس اين پيوندت هم مبارك :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(20-07-2014، 22:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 22:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Confusedاین یعنی جی؟

چی؟! Confused
اون شکلکت که قبلی بود
خُب چیه! ..
دوتا قلبه دیگه ! :|

(20-07-2014، 22:27)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با منی؟؟ اهم 
بعله؟؟

بله ! ._.
خوبی؟! /:
نور ها تارا

دو تا قلبه واقعا؟من فکر کردم*****هستWink
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، T A R A
سلام مهی ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، tyjtfhdhr
خدافس همگی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان