امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 20:56)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:55)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نقل قول:
 اون یکی ددیتو محروم کردن ._.
داره از دست این جماعت نفس میکشه :v

همین الان بهت سلام رسوند .. :V
بش بگو بهت آواتار بده :v

Sent ._.

امشب گیر دادیا (._. )

برو بخواب ما میخوایم بریم احیا ._.
 سپاس شده توسط melodi+ ، Aiden Pearce ، ERF@N ، Brooklyn Baby
آگهی
من از بس چرت گفتم عذاب وجدان گرفتم ._. 

sorry all
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Aiden Pearce ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence
(20-07-2014، 20:55)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران نباش
من زن نمیگیرم
با این که تا 4 تا میتونم بگیرم ولی نمیگیرم
:|
(20-07-2014، 20:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلوم نیست به مرض برسی یا نه بیا فعلا 3 نفرو تو آب نمک نگه دار!

عرفان بت اجازه میدم خفه شی ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(20-07-2014، 20:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چرتو پرتآیه بعضیآتون خسته شدم ..!
پوووف :|
دلم یکیو میخآد که بآهاش بحرفم ._.*
ولی نمیشه ..
بآی
الان ملت حوصله خودشونم ندارن... =(((
بای خانومی4xv
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 103
The music feels better

سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Thyme
بدرود ._.
 سپاس شده توسط melodi+ ، Aiden Pearce ، Brooklyn Baby ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence
نقل قول:
برو بخواب ما میخوایم بریم احیا ._.
یدونه غرعانم از طرف من بگیر بالا سرت (* ..)
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby
از وقتی نویسنده شدم سپاس هام دوبرابر شده o_0 
بدرود همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(20-07-2014، 20:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:56){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| 
كسي اينجا نيست؟ :|

من و بقیه اینجا محتویات سوپ هستیم و به شما سلام می رسونیم
احسنت احسنت.
شما الان نقشت دقيقا در اين سوپ چيه؟ :|
 سپاس شده توسط ERF@N
(20-07-2014، 20:58)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:56)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:50)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلا
موقع امتحانا بود بابام حذفش کرد
الان هم فرکانسشو ندارم
چن سالته (:
17
0_0 17 سالته پرشین تون میبینی؟خدا شانس بده (:
داده که اینطوری شده
به شما نه به ما شانس بده (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2014، 20:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از بس چرت گفتم عذاب وجدان گرفتم ._. 

sorry all

دستمو بوس کن ببخشمت -_-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان