امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 20:50)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:46)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:42)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:41)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شعورشون انقد نیست
من هی فک میکنم این امیر رضاس نه پوریا
فکرتو کاگل بگیرن
پرشین تون میبینی ؟ (:
قبلا
موقع امتحانا بود بابام حذفش کرد
الان هم فرکانسشو ندارم
چن سالته (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 101
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘
آگهی
(20-07-2014، 20:53)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوریا رو تور نکنید واس خودتون آ -_- !

شاید با کافی نت بیام =)))) دورا دور هواتونو دارم -_- !

عرفان !

واس پوریا نه زن میگیری نه زنش میدی -_- !

وگرنه ~~> رزی .. پَـر =))))

گفته باشم ! -_-
نگران نباش
من زن نمیگیرم
با این که تا 4 تا میتونم بگیرم ولی نمیگیرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ERF@N ، Aiden Pearce ، Dead Silence
(20-07-2014، 20:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها میاید بازی :|

مُ مُ مُجسمانه ---->O_o

این من بودم :|

شوما چ شکلید؟ :|

اسکلی؟
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence
خب دیگه چترومو ترکوندم بایBig GrinBig Grin
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، saeedrajabzade ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 20:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها میاید بازی :|

مُ مُ مُجسمانه ---->O_o

این من بودم :|

شوما چ شکلید؟ :|

اسکلی؟

:|

خف بمیر کوچولو (:
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Thyme ، ERF@N
(20-07-2014، 20:55)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نقل قول:
 اون یکی ددیتو محروم کردن ._.
داره از دست این جماعت نفس میکشه :v

همین الان بهت سلام رسوند .. :V
بش بگو بهت آواتار بده :v
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N
(20-07-2014، 20:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:50)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:46)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:42)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هی فک میکنم این امیر رضاس نه پوریا
فکرتو کاگل بگیرن
پرشین تون میبینی ؟ (:
قبلا
موقع امتحانا بود بابام حذفش کرد
الان هم فرکانسشو ندارم
چن سالته (:
17
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ERF@N ، Aiden Pearce ، Dead Silence
(20-07-2014، 20:55)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:53)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوریا رو تور نکنید واس خودتون آ -_- !

شاید با کافی نت بیام =)))) دورا دور هواتونو دارم -_- !

عرفان !

واس پوریا نه زن میگیری نه زنش میدی -_- !

وگرنه ~~> رزی .. پَـر =))))

گفته باشم ! -_-
نگران نباش
من زن نمیگیرم
با این که تا 4 تا میتونم بگیرم ولی نمیگیرم

معلوم نیست به مرض برسی یا نه بیا فعلا 3 نفرو تو آب نمک نگه دار!
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dead Silence
نقل قول: برآدر زنم -_-*

بیچارس از دست زنتcry girlcry girlcry girl
The music feels better

:| 
كسي اينجا نيست؟ :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، saeedrajabzade

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان