امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 20:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم تغییر ؟ :|

بابا بس کنین ..

شورشو در آوردین!

مسخره ها .. !

خدافس

نه دیگه عرفان ببین این جنبه نداره حواست باشهBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ERF@N
آگهی
سلآم * ـــــــــــــ *
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N ، Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ ، T A R A
همـ ـــه صورتی شدن بـ ــه جز من:|

چقد من مظلومم ._____.*

خدافس .-.
 سپاس شده توسط Thyme ، MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 20:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:17)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فراست از وقتی نویسنده شده دیگه نه سپاس میده نه نظر تازه ای کلی فرق کرده دیگه مثل سابق نیست:|

هنو یه روزم از نویسندگیش نمیگذره ..
چرآ تخریبه شخصیت میکنی ؟ :|

من معنی کاری رو که می کنم نمیدونم:297:

خآک تو سرت بچم نآرحت شد ...!
مرضیه (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 84
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ERF@N ، Brooklyn Baby
(20-07-2014، 20:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ..

مهرزاد نویسندگیت مبارک ! ._. ولی صورتی بت نمیاد ! :3

مهرزاد با ساپورته این ست کن ._. به صابر بگو!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، MOHSENEBRAHIMI ، melodi+ ، Brooklyn Baby ، T A R A ، # αпGεʟ
نقل قول:
مهرزاد نویسندگیت مبارک ! ._. ولی صورتی بت نمیاد ! :3

ممنون ._.

روحیم برا اینکه سریعتر مدیر بشم رفت بالا .. :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، ERF@N ، melodi+ ، # αпGεʟ ، T A R A
(20-07-2014، 20:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان این نوشته منو وییرایش کن
ببینم تو بودی یا جن بوده

من ویرایش کردم Angel

تو غلط کردی >_<
من که سانسور کردم
بزار بقیه بدونن مدیر ما چی فکر کرده بود
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ERF@N
سلآم والیبال گند زدن به معنآی واقعی -_- مهدوی یه ست تو زمین بود واسه اولین بار خخخخ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
(20-07-2014، 20:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 20:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم تغییر ؟ :|

بابا بس کنین ..

شورشو در آوردین!

مسخره ها .. !

خدافس

نه دیگه عرفان ببین این جنبه نداره حواست باشهBig GrinBig Grin
پست ترین آدما کسایی هستن ک دست گذاشتن روی نقطه ضعف آدم ها رو شوخی میدونن !!!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ERF@N ، Thyme ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence
(20-07-2014، 20:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همـ ـــه صورتی شدن بـ ــه جز من:|

چقد من مظلومم ._____.*

خدافس .-.

من چه رنگیم ؟
چشآتو وآ کن مهنآز جآن (:
Unknown
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان