امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

تا دو روز مرضیه ..

رضا رو میگم .. تا دو روز محرومِ ..

پری آ ؟ ._.

شما ها فقد کافیه خودتون رو بزارید جای من و تینا .. تازه تینا که برای اولین بارشه که نویسنده نشده منو چی میگید ؟ .-.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 48
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
آگهی
خیلی به خودت اعتماد داری که من وقتمو سر این موضوعات صرف کنم
خخخخ

این دوره شد دوره بعد ببینیم چه شود
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلام یه سوال ؟
Huh
یه رفیق دارم اسمش خداست ... بحثش از همه جداست ...تا اون پشتمه بیخیال مخاطب خاص ... Blush
آیسان جان شما ها لیست اخطار هاتونو نیگـآ کنید..!من موافق بودم باهاتون اما درگیری زیآد داشتید...!یه ذره حواستونو جمع کنید موضوع حل میشه..!
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، امیررضا* ، Mïņ̃†êR
حیلی ا خوبن اما به خاطر دوست بد شدن
فکر کردن دوستی یعنی این
بدرود
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
کَل کَل 16 سآلهـ بآ 11 سآلهـ ..0.0

^_^
 سپاس شده توسط Dead Silence ، امیررضا*
(20-07-2014، 17:00)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـــــــــوآ چیکـآر میکُنی این وسط؟!25r30

عکس لو رفته از جوانی های بزرگوار :دی

برای دیدن تصویر در سایز بزرگ بر روی عکس کلیک کنیدஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 48
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(20-07-2014، 17:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ها فقد کافیه خودتون رو بزارید جای من و تینا .. تازه تینا که برای اولین بارشه که نویسنده نشده منو چی میگید ؟ .-.
حرفایه خنـده دار =))))

نمیتونن جا من بذارن خودشونو ! وگرنه الان ک این وضع من نبود =]

(20-07-2014، 17:04)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی به خودت اعتماد داری که من وقتمو سر این موضوعات صرف کنم
خخخخ

این دوره شد دوره بعد ببینیم چه شود
دوره بعد هم قشنگ گنـد بزن تو نویسندگیم ! ^_^

باشه عمویی ؟ ^_^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آیسان راس میگه پری ..

خیلی حس بدی داره !

سری پیش داشتم میمردم -_-*
(20-07-2014، 17:05)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان جان شما ها لیست اخطار هاتونو نیگـآ کنید..!من موافق بودم باهاتون اما درگیری زیآد داشتید...!یه ذره حواستونو جمع کنید موضوع حل میشه..!

آیسان جان ؟ ..

لیست اخطار ؟ ..

با همه قربونت برم اشکال نداره مهم نی ..

با من حواسمو جمع کنم ؟

دستت درد نکنه ..

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 48
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان