امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

این بحث "کردن"هم خز شد .. ی بحث دیه پیدا کنید :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
آگهی
(20-07-2014، 13:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:48)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:38)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو که نیست سنگه پا قزوینه:|
نمیکُنید؟!

ب درک ^_^
مگه یه آدم چه قدر ظرفیت داره!

اون کردنو نگفتم >_<

مگه چن مدل کردن داریم ؟! :|

اشتباه نکن مدلایی زیادی داره!

مثله اصلاح کردن!
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
هـه .. مبارکه (:

هرکی بود شد نویسنده !

الا حاجیه ما ! (:

فعلا ! (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، † αƖιєη † ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 13:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا نویسندگی و مدیریت چه ارزشی داره؟ رها کنید خودتون رو از این جیفه های ناچیزه روزگار!
نام کاربری تو پس چرا قهوه ایی !؟!؟!؟
به خاطره دل خستم بود صابر درکم کرد گفت بیا مدیر شو یادت بره!

منم دلم میخواست ننم با بابام با هم خوب کنن تا منم شاد باشم ._.
عاشقی بد دردیه ....

عرفان گرفتارش شده |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N
هـآ؟!

یدونهـ کردن ..

یدونه انجام دادن ..

2 تا کردن .
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 13:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من این امضاهارو میزارم یچی یاد بگیرید ._.

ما با اینا ادم میشیم فک کردی ؟ :|

نه :|

خوبه ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mohammad 77
(20-07-2014، 13:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:47)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا نویسندگی و مدیریت چه ارزشی داره؟ رها کنید خودتون رو از این جیفه های ناچیزه روزگار!

من چند بار اینو بهت گفتم ؟ :|

یادت رفته روزی 200 تا تاپیک میزدی؟ :|

اونا برا دل خستم بود تو هم اگه مشکلات من رو داشتی تو زندگی سرتو با همین چیزا گرم می کردی! (عرفان فازه دپرس)

به تو نمیاد تو دنبال خندیدنی ._.

تو دنبال سوژه واسه رقصیدنی ._.
 سپاس شده توسط ERF@N ، S R U H ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 13:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من این امضاهارو میزارم یچی یاد بگیرید ._.

ما با اینا ادم میشیم فک کردی ؟ :|
اینا نفهم تر از این حرفان ممل! همه که آیکیوی مارو ندارن ./.
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl ، † αƖιєη †
آیسآن
\:
بی رو در واسی
میخوام ببینی چیز مهمی نیس...
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 16
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-07-2014، 13:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:47)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان برای یک روز رمزمو میدم بهت نویسندگی نه مدیریت کن -ـ-
رمز تو خوصصی بفرستم ؟

نه گلم .. موضوع این نی ..

حالا اشال نداره آ رمزتم دادی دادی :|

نه شوخی کردم ..

فقد از این حرصم گرفه که هم بدون دلیل رضا رو محروم کردن ..

هم اینکه .. الکی ب آدم امید واری دادن ..

کی رضارو محروم کرده ؟ :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان