امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

(20-07-2014، 13:38)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو که نیست سنگه پا قزوینه:|
نمیکُنید؟!

ب درک ^_^
مگه یه آدم چه قدر ظرفیت داره!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆ ، # αпGεʟ ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
ادیسون برای چن دیقه از خونمون متواری میشه |:

سلام
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 13
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، ERF@N ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 13:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جامات بد بالاس! دووم میاری؟ نمیگن بیار پایین؟

مَستر شدم میارم پایین :v

نه نمیگن ._.
با یه مشت منافع سنج هم کلنی ._.

چی ؟؟ :|

به خاطره بالا موندنه جامای کلن نمیگن بکش پایین! ولی تو بکش پایین به حرفه ددی گوش کن ._.

تو هر اتک اگه یه ستاره هم بگیرم خودش 50 تا دارک اکسیر میده ._.

21 هزار اکسیر و 21 هزار گُلد ._.

بده؟ >_< :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ERF@N
(20-07-2014، 13:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش میگفتن سکوت تورو خیلی آ معرفی کردن .. تو حتمن نویسنده میشی ..

نگران نباش .. خیالت راحت .. ما هواتو داریم ..

تو این کارو بکن .. تو اون کارو بکن .. نترس .. هرکی مخالفت کنه بازم نویسنده ای ..

این بود ؟

من چ هیزم تری ب شماها فروختم ؟

شیوا .. منکه میدونم باس خاطر توئه که نویسنده نشدم ..

بگو برا چی اینکارو میکنی ؟

کم انتظار کشیدم ؟ .. 3 سال انتظار کمه ؟

حقم نی نویسنده بشم ؟ کم ب همتون محبت کردم ؟ هواتونو داشتم .. طرفداریتونو کردم ..

خدایی خودتون بگین .. این بود مزد من ؟

نویسندگی ب درک .. رضا رو برای چی محروم کردین ؟

نمیفهمن که! من خودم به شخصه بارها گفتم اینو نویسنده کنید:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، MONA-GH ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ
ایسان فک کنم صابر مخالف .... اخه خیلایا پیشنهادت دادن...
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 13:40)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَستر شدم میارم پایین :v

نه نمیگن ._.
با یه مشت منافع سنج هم کلنی ._.

چی ؟؟ :|

به خاطره بالا موندنه جامای کلن نمیگن بکش پایین! ولی تو بکش پایین به حرفه ددی گوش کن ._.

تو هر اتک اگه یه ستاره هم بگیرم خودش 50 تا دارک اکسیر میده ._.

21 هزار اکسیر و 21 هزار گُلد ._.

بده؟ >_< :|

جوونیو خام خوشی زده زیره دلت:|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆
(20-07-2014، 13:40)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

سلام:*
نقل قول: همش میگفتن سکوت تورو خیلی آ معرفی کردن .. تو حتمن نویسنده میشی ..

نگران نباش .. خیالت راحت .. ما هواتو داریم ..

تو این کارو بکن .. تو اون کارو بکن .. نترس .. هرکی مخالفت کنه بازم نویسنده ای ..

این بود ؟

من چ هیزم تری ب شماها فروختم ؟

شیوا .. منکه میدونم باس خاطر توئه که نویسنده نشدم ..

بگو برا چی اینکارو میکنی ؟

کم انتظار کشیدم ؟ .. 3 سال انتظار کمه ؟

حقم نی نویسنده بشم ؟ کم ب همتون محبت کردم ؟ هواتونو داشتم .. طرفداریتونو کردم ..

خدایی خودتون بگین .. این بود مزد من ؟

نویسندگی ب درک .. رضا رو برای چی محروم کردین ؟
توچرا داغ میکنی ربط میدی بمن؟صابر محروم کرده 

نکنه بخاطر رفقای زیادت باید نویسنده میشدی؟لباکدوم فعالیت ؟کدوم تاپیک؟بقول خودت 3ساله پس چرا 3صفحه موضوع داشتی؟
مگه نگفتم فعالیت کنی میشی چرا همه چیزو بزور میخوای>؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(20-07-2014، 13:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ میگه نمیخواستن نویسندت کنن که من به موقع وارد شدم!

عرفان منو پیشنهاد داده بود ^_^

من میدونم ^_^ ... |:
بعله!
عرفان الان اینجا با من از این شوخیا نکن :|

من فقط خواستم جو بدم :|

(20-07-2014، 13:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی تو برای چی نویسنده نشدی ؟
نی دونم cry girl ..

اصلا این سری گفتگوآزاد نویسنده نگرفت :|

زیر شاخه گرف!
مرضیه=تصاویر دیدنی
پسرتنها=کلیپ های دیدنی

سپاس شده توسط MONA-GH ، † αƖιєη †
صورتی شدگان بیت رهبر |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان