امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

سلام همگی^_^
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 12
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N ، MONA-GH ، ∆ MeRzaD ∆ ، # αпGεʟ ، † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT×
آگهی
منو مُدیر کُنیــــد .. ^_^
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، # αпGεʟ ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 13:36)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو مُدیر کُنیــــد .. ^_^

رو که نیست سنگه پا قزوینه:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، # αпGεʟ ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 13:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرچم قرمز با خط زرد؟ اسمت؟

یِس ._.

Meh®zaD

._.
جامات بد بالاس! دووم میاری؟ نمیگن بیار پایین؟

مَستر شدم میارم پایین :v

نه نمیگن ._.
با یه مشت منافع سنج هم کلنی ._.

چی ؟؟ :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، # αпGεʟ ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 13:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ میگه نمیخواستن نویسندت کنن که من به موقع وارد شدم!

عرفان منو پیشنهاد داده بود ^_^

من میدونم ^_^ ... |:
بعله!
عرفان الان اینجا با من از این شوخیا نکن :|

من فقط خواستم جو بدم :|

(20-07-2014، 13:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی تو برای چی نویسنده نشدی ؟
نی دونم cry girl ..

اصلا این سری گفتگوآزاد نویسنده نگرفت :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، # αпGεʟ
(20-07-2014، 13:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو که نیست سنگه پا قزوینه:|
نمیکُنید؟!

ب درک ^_^
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
محرومیت رضا چن روزه ؟ :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(20-07-2014، 13:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یِس ._.

Meh®zaD

._.
جامات بد بالاس! دووم میاری؟ نمیگن بیار پایین؟

مَستر شدم میارم پایین :v

نه نمیگن ._.
با یه مشت منافع سنج هم کلنی ._.

چی ؟؟ :|

به خاطره بالا موندنه جامای کلن نمیگن بکش پایین! ولی تو بکش پایین به حرفه ددی گوش کن ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
همش میگفتن سکوت تورو خیلی آ معرفی کردن .. تو حتمن نویسنده میشی ..

نگران نباش .. خیالت راحت .. ما هواتو داریم ..

تو این کارو بکن .. تو اون کارو بکن .. نترس .. هرکی مخالفت کنه بازم نویسنده ای ..

این بود ؟

من چ هیزم تری ب شماها فروختم ؟

شیوا .. منکه میدونم باس خاطر توئه که نویسنده نشدم ..

بگو برا چی اینکارو میکنی ؟

کم انتظار کشیدم ؟ .. 3 سال انتظار کمه ؟

حقم نی نویسنده بشم ؟ کم ب همتون محبت کردم ؟ هواتونو داشتم .. طرفداریتونو کردم ..

خدایی خودتون بگین .. این بود مزد من ؟

نویسندگی ب درک .. رضا رو برای چی محروم کردین ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 12
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، MONA-GH ، ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، # αпGεʟ ، ✘v!☻lent girl✘

نقل قول: دروغ میگه نمیخواستن نویسندت کنن که من به موقع وارد شدم!
[color][font]
[/font][/color]
شما قبلانم ثابت شده الکی حرف میزنیBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان