امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

دیگه جدی جدی بدرود
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 10
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(20-07-2014، 13:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد کلش بازی می کنی؟

یِس ._.

اسمه کلن؟

Iran vegas 

._.

پرچم قرمز با خط زرد؟ اسمت؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ∆ MeRzaD ∆
(20-07-2014، 13:27)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من تمام اخطار هایی که گرفتم به جر یکی مربوط به زمانی بوده که آشنایی با انجمن نداشتم
اون هم که تازه دادی رو حق با من بود بقیه دعوارو شروع کرده بودن
اوهوع که حق باشما بود؟فش مادر و اینا حق باشماست بله بله 

کلا گفتم مراقب باش Big Grin

من کی فحش مادر دادم ؟؟؟
لینک بده
بعدشم الآن ما برای چی داریم با هم بحث می کنیم ؟
من بیکار نیستم تواخطارات هست بیخیال از الان به بعد سعی کن زود عصبی نشی ولذت ببر از نویسندگیت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
Sــلام ._.*
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl ، ✘v!☻lent girl✘
سرم خعـلی درد میکنه >______<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 13:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد کلش بازی می کنی؟

یِس ._.

اسمه کلن؟

Iran vegas 

._.

یِس ._.

Meh®zaD

._.
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
سلام .
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη † ، # αпGεʟ ، ✘v!☻lent girl✘
(20-07-2014، 13:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:27)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من تمام اخطار هایی که گرفتم به جر یکی مربوط به زمانی بوده که آشنایی با انجمن نداشتم

من کی فحش مادر دادم ؟؟؟
لینک بده
من بیکار نیستم تواخطارات هست بیخیال از الان به بعد سعی کن زود عصبی نشی ولذت ببر از نویسندگیت

من هیچ وقت توی این انجمن فحش مادر ندادم اخطار هام هم قبلا بررسی کردم . اصلا چنین فحشی نبوده بازهم ممنون بابت تذکرت نویسدگیم امروز زهرمار شد Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ERF@N
(20-07-2014، 13:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یِس ._.

اسمه کلن؟

Iran vegas 

._.

یِس ._.

Meh®zaD

._.
جامات بد بالاس! دووم میاری؟ نمیگن بیار پایین؟

(20-07-2014، 13:32)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 13:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کی فحش مادر دادم ؟؟؟
لینک بده

من هیچ وقت توی این انجمن فحش مادر ندادم اخطار هام هم قبلا بررسی کردم . اصلا چنین فحشی نبوده بازهم ممنون بابت تذکرت نویسدگیم امروز زهرمار شد Big Grin

دروغ میگه نمیخواستن نویسندت کنن که من به موقع وارد شدم!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(20-07-2014، 13:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم خعـلی درد میکنه >______<
چرا؟
(20-07-2014، 13:31)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

سلام...

سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان