امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】

(19-07-2014، 23:04){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 23:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تو چه |:

این بچه دختر ...

تو لات ته تهران !!!

روش غیرت داری ؟ :|

ایشاالله ب پای هم پیر شید ! :|

هر وقت گفتن پیرزن بیا وسط جیغ بزن ! :|

فک کنم خودش بتونه حرف بزنه و نیازی ب زبونی مسخره ای عین تو نیاز نداشته باشه !

نمیخوام باهات کل کل کنم .. چون مالی نیستی ..
سروش بزن بنش كن اينو :|||
هآه نکنه شمآ هآ میخوآین آیسآنو بن کنین؟ بیشینین بآو تآ شل و پل نشدین -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 141
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(19-07-2014، 23:03){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 23:01)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:58){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:56)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه ي عمممم :||
برو گمشو لابد منم الان خونه نامزدمم
اي بابا به جونه خودم. چرا دروغ بگم :|||
اينجا كامپيوتر داره :| غذاهاي خوشمزه داره :|
اره اینجا هم اتاق داره تخت خوشگل داره:|
برو گمشو پیش ننه بابات رو سر عمه چرا خراب شدی چه گناهی کردن اینا
سلام برسون
:|باشه :|
باشه حتما.ميرم به عمم ميگم كه مگي بهت سلام رسوند :|
بگو یکی از دوستام سلام رسوند
پرسید کی بگو مهدی :|
(19-07-2014، 23:04)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 23:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارین سر رتبه ایپ و قیافه بحث میکنین یا رتبه بازیشون ؟؟؟
قیافه {=

خسته نباشین

ادامه بدید
میبینی چقدر سطحی فکر میکنن؟

ایسان چرا عین بی جنبه ها سر کل کلو وا میکنی
تو که این شکلی نبودی اخمخ
عزیزم من خودم حرفه ای والیبال بازی میکنم
جزو تیم هم هستم
تا حالا دوازده تا مسابقه ی رسمی هم شرکت کردم
پس فکر نکن تنها دلیل والیبال دیدن من اینکه کدوم خوش قیافس
فقط اظهار نظر کردم
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط mahdi0191 ، ~~SARA:HIVA~~
(19-07-2014، 23:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 23:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی !؟ ._.

عــَن ! >_<cry girl
تارا ؟! ._.

عع زشته دختر ._. عیبه !

.. cry girl .. !

(19-07-2014، 22:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||
چرا رفتارم شبيه دخترا باشه؟ :|

نمیدونم آخه اون دفعه گفتی کسی ب ما محل نمیده خدافس .. ._. :|

فقد برا دخترا مهمه که کسی بهشون محل بده ! ._.

از آشنایی بدبختم ! :|

منم آیسان ـام ._. جنسیتم نا معلومه ! ._.

:|
خب بابا اعصابه ادم خورد ميشه :| انگار داشتم با در و ديوار حرف ميزدم :|
تو خوراك مرغ هم سره 1 مين اول ما با تازه كارا دوست ميشديم :|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(19-07-2014، 23:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا اینجارو *-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/95985353369584560591.jpg
واي خيلي خشمله

چه قدر بازدیدام رنگی رنگی شده :|
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(19-07-2014، 23:04){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا ؟ :|

نقل قول: خب بابا اعصابه ادم خورد ميشه :| انگار داشتم با در و ديوار حرف ميزدم :|
تو خوراك مرغ هم سره 1 مين اول ما با تازه كارا دوست ميشديم :|

:| ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 141
 سپاس شده توسط T A R A ، ~~SARA:HIVA~~
(19-07-2014، 23:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 23:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی !؟ ._.

عــَن ! >_<cry girl
تارا ؟! ._.

عع زشته دختر ._. عیبه !

.. cry girl .. !

آیسی ؟! ._.

زشت اون دُختریه که بین 2تا عـآشق قرار میگیره ! :V :|
cry girl
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~~SARA:HIVA~~
(19-07-2014، 23:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 23:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تو چه |:

این بچه دختر ...

تو لات ته تهران !!!

روش غیرت داری ؟ :|

ایشاالله ب پای هم پیر شید ! :|

هر وقت گفتن پیرزن بیا وسط جیغ بزن ! :|

فک کنم خودش بتونه حرف بزنه و نیازی ب زبونی مسخره ای عین تو نیاز نداشته باشه !

نمیخوام باهات کل کل کنم .. چون مالی نیستی ..
هآه نکنه شمآ هآ میخوآین آیسآنو بن کنین؟ بیشینین بآو تآ شل و پل نشدین -_-
شوخي بود :|

آیسی !؟ ._.

عــَن ! >_<cry girl
تارا ؟! ._.

عع زشته دختر ._. عیبه !

.. cry girl .. !

آیسی ؟! ._.

زشت اون دُختریه که بین 2تا عـآشق قرار میگیره ! :V :|
cry girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان