امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】

(19-07-2014، 22:27)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:21)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:19)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:16)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:13)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربـانیِ دستِ دسیسه های دو پسر نوجوان و خطرنـآک . در جنگل های آمآزون .Big GrinAngel
خفه میشی یا نه >~< !؟!

دختره ی عوضی Ω__Ω

معذرت معذرت .

بابا حلالم کن میخوام برم . Big Grin

چرا جیغ جیغ میکنی ؟!Angel
هویج بوگندو *-_-*
بری دیگه بر نگردی {=

بی ادبِ بی جنبه -__-

(19-07-2014، 22:22)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:19)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:16)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:13)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربـانیِ دستِ دسیسه های دو پسر نوجوان و خطرنـآک . در جنگل های آمآزون .Big GrinAngel
خفه میشی یا نه >~< !؟!

دختره ی عوضی Ω__Ω

معذرت معذرت .

بابا حلالم کن میخوام برم . Big Grin

چرا جیغ جیغ میکنی ؟!Angel
بسه دیگه وقت روبوسیه (((:

رو بوسی کنم با همتون "؟!" Huh Big Grin
(19-07-2014، 22:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.,

خدافس .-_-

(19-07-2014، 22:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.,
بیا ایمان موزم اومد (:

بگو بهش موزه طبیعی :]

bYE all aLL all BAX

خـدانگـهـدار

Ω__Ω
آره (: خودآفس بمون سر بزن (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 130
 سپاس شده توسط [ niki ]
آگهی
(19-07-2014، 22:30){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:28)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلام حاجي.
توييتر داري؟
بله ....

آقا اون آلبوم راک و متال شاهین رو از کجا منبع گرفته بودی !؟!؟!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(19-07-2014، 22:29)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:26){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:23)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:20){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:18)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از صفحات این سه تا یا کلش؟
هنوز اکثرش چرک نویسه خودمو میبینم یاد تن تن میوفتم انقدر برگه دورورمه
مونده پاکنویس بشه

نیکی بیا اینم سوال
Do you like ***huny?
نه بابا :| مگه نميگي كلي بيوگرافي دارم؟ :|
از همين سه تا فقط
اشكال نداره
خب اکثرش نه بند بند درستعه نه جمله بندی باید بشینم درستش کنم شاید تا اخر هفته بتونم ۷نفری رو درست کنم
عهه؟باشه خب.
گوشيت اندرويده؟لاين يا وايبر داري؟
گوشی که ندارم ای پاد دارم لاین داشتم خوشکم نیومد حذفیدم
وی هارت ایت داری
سرویس اشتراک عکسه
خیلی باحاله هر عکسی بخوای و فکرشو بکنی داره
فیلترم نیست
 از گوگل پلی یا بازار هم میتونی بگیریش
حجمشم کمه
کل عکسامو از اونجا میارم عالیه
انگليسيش رو بنويس
فقط گفته باشم اگه منظورت عكسه اواتاره من به جز شاهين عكسه كسه ديگه اي رو نميذارم :|
(19-07-2014، 22:28)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:23)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.,
بیا ایمان موزم اومد (:

به قول علی انقدر موز موز نکنید محمد میاد اخطار میده.-.

راس میگه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، # αпGεʟ
هوووف ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(19-07-2014، 22:28)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آخرش میخوای با کدوم پول غذا بخری ؟ :|

میخوام دزدی کنم :>>>

لامصب از فری کثیف هم میخوای بدزدی ._. !

برا منم بدزد تا منو پیدا کردی بهم بدی ! :|

کرم داشتیم از هم جدا شدیم ؟ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 130
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(19-07-2014، 22:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:30){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:28)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلام حاجي.
توييتر داري؟
بله ....

آقا اون آلبوم راک و متال شاهین رو از کجا منبع گرفته بودی !؟!؟!
اي بابا يك باره ديگه هم گفتم ديگه
خوده شاهين به يكي از دوستام تو توييتر گفته بود
برو خودتم تو توييتر.اگه فالويت كنه حله.بعدش بهش پيام بدي به احتما 90 درصد جوابت رو ميده
سلامAngel
اشک هایی که بعد از هر شکست میریزیم همان عرق هایی است که برای پیروزی نریخته ایم
 سپاس شده توسط [ niki ]
سیریش بابا بیخیال اون آوآتآر بدبخت شو
از وقتی ک یادمه همین آوآتآرت بود|=

(19-07-2014، 22:33)goldengirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامAngel
جیییییییغ
سلام
چ عجب آن شدی *-*
خوبی !؟!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
4 بار اخطار گرفتم...

مثه مرد هر چارتاش هم تا ته تحمل کردم...(یه دونشم لغو نشد._.)

هر چارتاشم بخاطر چرت و پرت گفتن تو گ.آ بوده._.

یه بار هم بن شدم..

اونم به خاطر توهین به مدیر تو گ.آ بوده:>>>

چ اعصاب آرومی دارم من._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان