امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】

(19-07-2014، 22:05){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:03)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:56)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
براي چي بچه پررو؟
اره ممنون خوبم.
تو چطوري؟
همینجوری محض تنوع
بد  ۴ ساعت بیشتر نخوابیدم
بدبختی خوابمم نمیاد
یه ربع بمونم بعدش باس برم بیوگرافی بنویسم.
چی کارا میکنی؟
بيو گرافيه كي؟اگه كمك خواستي حتما بهم بگو
نه ولي من امروز فولم يك 10 ساعتي خوابيدم Smile
هيچي چندوقتيه رو sons of anarchy هنگم :| بدجور منو جذب خودش كرده :|
اصا یه وعضی دفتر بیو گرافیم از شیر مرغ تا جون ادمیززاد توش پیدا میشه البته فقط فهرست کردم اسماشون دارم شروع میکنم
 به نظرت با کی شروع کنم بهتره؟
مرلین مونرو کاترین هپبورن  لئوناردو دی کاپریو تام هنکس؟
از اندرو لينكلن بنويس.عشقه منه.يا نورمن ريدوس (: يا برايان كريسنتر
تو كه ميخواي بازيگر شي ميدوني كه بايد خيلي خوشگل باشي اره؟ :|
اونا هستن هرکسی که فکرشو بکنی هستش
باید بعد از مرگم بزارمش برای حراج کریستین
نه فقط دوس دخترت خوشگله 
عین روانیا شدم هرروز میرم حموم خیالات میزنم ادا در میارم
آگهی
:| !

خدایا ! ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 125
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ◄Iяαи►
(19-07-2014، 22:10)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:06)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:04)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال انگلیسی بگین باوا کم آوردم >~<
از بیستا سوال نوزده تا نوشتم یکی مونده >~<
?may I have a **x with you

اینم سوال._.
اینو بنویسم باید برم دفتر تعهد بدم |:
may others have **x with you ._.
استادمون مرده
اینارو بگم صدرصد زنش جرم میده |:
رضآع -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 125
 سپاس شده توسط [ niki ]
دعواس؟:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط [ niki ]
(19-07-2014، 22:11)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:05){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:03)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:56)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجوری محض تنوع
بد  ۴ ساعت بیشتر نخوابیدم
بدبختی خوابمم نمیاد
یه ربع بمونم بعدش باس برم بیوگرافی بنویسم.
چی کارا میکنی؟
بيو گرافيه كي؟اگه كمك خواستي حتما بهم بگو
نه ولي من امروز فولم يك 10 ساعتي خوابيدم Smile
هيچي چندوقتيه رو sons of anarchy هنگم :| بدجور منو جذب خودش كرده :|
اصا یه وعضی دفتر بیو گرافیم از شیر مرغ تا جون ادمیززاد توش پیدا میشه البته فقط فهرست کردم اسماشون دارم شروع میکنم
 به نظرت با کی شروع کنم بهتره؟
مرلین مونرو کاترین هپبورن  لئوناردو دی کاپریو تام هنکس؟
از اندرو لينكلن بنويس.عشقه منه.يا نورمن ريدوس (: يا برايان كريسنتر
تو كه ميخواي بازيگر شي ميدوني كه بايد خيلي خوشگل باشي اره؟ :|
اونا هستن هرکسی که فکرشو بکنی هستش
باید بعد از مرگم بزارمش برای حراج کریستین
نه فقط دوس دخترت خوشگله 
عین روانیا شدم هرروز میرم حموم خیالات میزنم ادا در میارم
بابا دوست دختر چيه؟ :| من اگه دوست دختر داشتم الان اينجا نبودم كه (((:
جدي هستن؟؟؟؟؟؟؟؟
ميتوني از صفحاتش عكس بگيري واسم بفرستي؟
(19-07-2014، 22:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| !

خدایا ! ._.
):
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-07-2014، 22:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ شیوا گشت ارشاد شدی گیر میدی ؟ ^_^

▬▬▬

تو خوبی پری آ ؟ ..

نرو پری آ .. ._. !

▬▬▬

اوفف خیلی بَد بود دنیا :| فک نمیکردم ایران ببازه ! ._.

▬▬▬

Mèg∆ñ : آشنا میزنی آ -_- !

تو غریبه نیستی .. آشنایی ! :|
همکلاسی سارام 
مگر این که بیرون دیده باشیم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
رضا هی تلاش کن ببین میتونی اخطار بگیری..!Dodgy

|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘
(19-07-2014، 22:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:06)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:03)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 22:02)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارگرمون رفت تو دستگـاه تیکه پاره شد .
من با تراکتور پشتک زدم .
راننده بیلِ معدن امروز خودکشی کردو صلوآت.
پدره زنم امروز رفت زیره کامیـون(با ماشین)

خـدا بخیر کنه .

سـاله دیگه شاید من زنده نباشم اصن _-_-

حـلالم کنید .
0_0 خدآ رو شکر ازت جدآ شدم 0_0

تو خودت یکــ فاجـعه بودی برام .همه روز پیـام میدادی اَر اَر [crying] چرا با فلانی دوستی . Big GrinAngel

آقـا حلال کنیدا .

نیکی قربانی حلال کن . Angel
خفه شو ایمان >~<
قربانی عمته

قربـانیِ دستِ دسیسه های دو پسر نوجوان و خطرنـآک . در جنگل های آمآزون .Big GrinAngel
(19-07-2014، 22:12)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعواس؟:|
نه |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان