امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتگــوی آزاد نسخه » 173

فکر کنــم یـ ــه چیزی دار رو پآم رآه میره :|
آگهی
(18-07-2014، 15:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:49)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـییی ^ـ^

عوض کـردم آواتـآرمـو .ــ.

ولی نمیدونم چرا باش حـآل نمیکــنم.ــ.

:|

این جدیده قشنگه این دُخمله ! ^_^ ._.*
این چــی?

بازم اونی که تو میگیو بزارم??

اوف دیوونه شدم -ــ-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گفتگــوی آزاد نسخه »  173 36
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-07-2014، 15:52)kiyan jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:47)kiyan jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین فکر کردن به مرگ عمرتو زیاد میکنه

هع واقعن ؟

شنیده بودم اگه خواب ببینی کسی مرده یا خودت مردی عمرت زیاد میشه ..

ولی نشنیده بودم فکر کردن بهش هم باعث میشه ._. :|
گناهای کبیره میدونی چیه؟

نه .. ولی اسمشو شنیدم .. ینی میدونم ولی زیاد مطمئن نیستم چطور ؟

تو میدونی ؟

▬▬

جونم پریا ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفتگــوی آزاد نسخه »  173 36
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(18-07-2014، 15:50)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهـــــــوی..

امضـآم کو؟! >_<

اونم مشکل داش..!>_<

چیز دار نذآر..|:
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، ✘v!☻lent girl✘
(18-07-2014، 15:51)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آیسان رو حرف خواهر شوهرش حرف نمیزنه !

ی بار آبجیم بودی :|

ی بار دخترم بودی :|

ی بار خواهر شوهرمی :|

تکلیفتو مشخص کن گلم :|

▬▬

پری + آ ؟ ._.

سلامـ خانومی ! (:

نخیر...خواهر شوهرتـه..Sleepyخواهر آقا رضاس..|:

*_* آیسآن..!)":
._.

تو هنوز از دستم ناراحتی._.؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ
(18-07-2014، 15:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:51)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:48){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:47)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:45){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون منم خوبم
تازه واردي مثله من ؟ :|

آرهAngelAngel
خب همينه :|
اينا به تازه وارد محله سگم نميدن Smile

خب این خیلی بدهAngry
که چی ب هرحال تازه وارا هم آدمن.
من دیگه دارم داغ میکنم
هستي كمپين حمايت از حقوق خورده شده ي تازه واردا بزنيم؟Undecided

اوووووم نمی دونم فکر کنم اعضاش سه چهار نفر بیش تر نمیشن خخخخخ اینجا همه قدیمین
« گفتگــوی آزاد نسخه »  173 36
(18-07-2014، 15:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنــم یـ ــه چیزی دار رو پآم رآه میره :|
خب بهش نگاه نكن.ممكنه يك سوسك گنده باشه كه ميخواد بخورتت :| بهش نگاه كني فقط اوضاع رو بدتر ميكني :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(18-07-2014، 15:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا اوااتارم به سنمه مگه من درمورد اواتارتون نظر میدم؟

بدرود

حالا قهر نکن:V

تو هم اظهار نظر کن._.

(18-07-2014، 15:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق ی دوسی داره .. اسمش محمده :>

باش نقشه کشیدیم وختی تو میری صادقُ بوس کنی ازتون عکس بگیره .________.

هار هار هار :V

بعد پخش کنه بین دوستات -_________-

بعد ابروت بره ._________.
:|...

شب قدر یه نیم نگاهی هم به این بدبخت داشته باشید... ._.
میدونی رضا ؟ ._.

برا من نیم نگاهم کافیه .___. ولی تو چی ؟ .______.

ب تو هفتاد میلیون انسان هم یک نگاه کامل بندازه شفا پیدا نمیکنی >___<

رمانتیک .. =))

دیه سوژمی .___.
رمانتیک باباته._.
هیشکی ندونه ایسان ک میدونه چقد رمانتــیکی .. ! دیگه جای بحثی نی =))
-_-...

رمانتیک عمته>.<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Magical Girl
(18-07-2014، 15:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد ی خری افتادم .. !
لایک =))
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl
(18-07-2014، 15:52)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2014، 15:49)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـییی ^ـ^

عوض کـردم آواتـآرمـو .ــ.

ولی نمیدونم چرا باش حـآل نمیکــنم.ــ.

:|
یاد ی خری افتادم .. !
وا ســآرا -ـــ-

این چطوره?!
خیلییییییی نازه...! *^____________^*

بچه هاتُ میدزدم .. صب کن ._______.

===

آیسان پ خ ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان