امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ

(17-07-2014، 18:20){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:17)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:12)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره تو كوچتون بهت تيكه ميندازه؟ d:
عاره بیچاره تازه وارده
نمیشناسه همینطوری دهنشو وا میکنه!
وگرنه رابطه پسرا با دخدرا تو کوچه خوبه :|

هرچند گاهی پسرا زبون دارزی میکنن ولی جرئت ندارن چیزی به من و دوستام بگن!
چون خوب میشناسنم _ _*
پسراي محلت منو تو گروهشون ندارن :| وگرنه جلوي تو موش نميشدن :|
:|
منو نشناختی!
من اون رو سگم بیاد بالا دیه اومده!
حالام ترتیب صافکاری این پسر جدیده رو باس بدم..
خو فرق منو تو همينه ديه.تو بايد روي سگت بالا بياد تا جوابه پسرارو بدي.من تو همين حالت معمولي جوابه دخترا رو ميدم :|
:|:

چَشم (:
ولی منوتو خلی باهم فرق داریم آیدین *_*

-_-
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)171 ஜ۩۩ஜ 72

آگهی
(17-07-2014، 18:26)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.
سلام خوبي ^_^
ايول اين شكل بالايي رو ساختم :|
بچه ها افطار بیاید پرو فایله منBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ســیــنــا شیــطــون
(17-07-2014، 18:28)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:26)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.

پرپرپرپرپریییی*^_^*

چطوری عجقولی^.^

خوبم*^_^*
(17-07-2014، 18:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:28)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی^_^*
خوبی عشخول؟*^_^*
(17-07-2014، 18:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:26)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__. یکی به من یــه چیزی بگـ ـه

.-.
سلام عزیزمBig Grin

هــانیه *^ـ^*
خوبی؟(:

سلام._.
سلام عزیزمــ *^ـ^*

(17-07-2014، 18:26)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.

مخاطبه خاصت ایمانه؟14k
ایمـــان؟ O_o

(17-07-2014، 18:26)♥h@di$♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.
سـلـآمــBig Grin
(:
سلام عزیزمـــ
اوهوم:|
آدرس پروفایل بده ببینــم کیو میگی -_-
دیدی عاشق اونــم شدم (:
(17-07-2014، 18:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینــــــــــــــآ

آبجی! ^.^
که واسه من نخرن ؟ antisirk

یه آشتی واست بپزم یه مَن روغن داشته باشه !384

اونو بزنی واست آیفون سیکس نمی خرم'_'
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، F A R ! N
(17-07-2014، 18:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره پرک:|
امیر رضا :|

سپاس شده توسط امیررضا*
(17-07-2014، 18:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:22)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی چرا خواهرم بد شده؟! (. .)

اصن دیه نمیاد گ.آ )))"=
تینا مُرد ..

اما هنوز ب خاک سپرده نشد ! ( . .)

(17-07-2014، 18:23){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خير برادر.ما اومديم تا مردم رو به راه راست هدايت كنيم.و از فساد هايي كه در اينجا اتفاق مي افتد جلوگيري كنيم :|يك برنامه ي پخش سانديس هم داريم :|

شاهین نجفیا " شرَن " !

شَر باش |:
باژه :|
(17-07-2014، 18:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 18:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینــــــــــــــآ

آبجی! ^.^
که واسه من نخرن ؟ antisirk

یه آشتی واست بپزم یه مَن روغن داشته باشه !384
خو تو بزرگتر از منی
باید گذشت داشته باشیBig Grin

سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
سلام ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ERF@N ، Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان