12-07-2014، 14:27
لامصب خیلی باحال بود
داشتم میترکیدم!
دمت گرم|:

داشتم میترکیدم!
دمت گرم|:
|
یه ذره بخندیم :) |
|||||||||||||||||||||||
12-07-2014، 14:27
لامصب خیلی باحال بود
![]() داشتم میترکیدم! دمت گرم|:
12-07-2014، 14:44
ما تنها کشوری هستیم که:
منشی خودش رو بیشتر از دکتر برای آدم میگیره (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) اینا که میگن آدم با گریه کردن سبک میشه حرف مفته! . . اگه یه بار موقع عـطسه کردن گــ...ـوو...زیدی میفهمی سبک شدن یعنی چی! لامصب ســر تا ته آدم ریسـتارت میشه!!! (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) حیف نون و دو نفر دیگر رو می خواستن اعدام کنند. به اولی می گن: چه جور می خوای اعدامت کنیم؟ با گیوتین؟ یا تیربارانت کنیم؟ می گه: با گیوتین. میان اعدامش کنن، یه دفعه وسط راه گیوتین گیر می کنه و پایین نمیاد. می گن قسمت تو این بوده، خدا نمی خواسته تو کشته بشی، آزادش می کنن. از نفر دوم می پرسن تو رو چه طور اعدام کنیم؟ می گه من هم با گیوتین. این بار هم موقع اعدام گیوتین گیر می کنه، نفر دوم هم بخشیده می شه. نوبت حیف نون می رسه. ازش می پرسن شما رو چه جوری اعدام کنیم؟ می گه: گیوتین که خرابه، منو تیرباران کنید (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) در پی درخواست تیم ملی برزیل از ایران برای بازی دوستانه فدراسیون فوتبال ایران در بیانیه ای ضمن عذرخواهی از فدراسیون فوتبال برزیل گفت: برین با هم سطح خودتون بازی کنین، ما با بی آبروها بازی نمی کنیم !!! ^_^ (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) کلاس اول،دوم و سوم ابتدایی بودم معلمامون یک دستگاهی داشتند به نام دروغ سنج و همیشه هم با اون از ما اعتراف میگرفتند. فقط نمیدونم چرا ما هیچ وقت اون دستگاه رو ندیدیم:-((((( (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) دو سال پیش ماه رمضون مصادف شد با بازیای المپیک امسال مصادف شده با جام جهانی سال بعد مصادف میشه با کنکور سال بعد هم مصادف میشه با یه چیز دیگه... .......ولی من همچنان منتظرم بیوفته تو عید نوروز آی حال میده اونجا روبوسی کردن ^ــ^ (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) درپی باخت برزیل به المان هیتلر پیامی به این شرح منتشر کرد :نامردا کاری که شما با برزیل کردید من با دنیا نکردم ،لااقل حرمت صاحب خونه رو نگه می داشتید . (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) به لیلا هم بدین گل بزنه . . . . . . . . . مازیار فلاحی خطاب به بازیکنان آلمان... (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) رفته بودم کفش بخرم، یه دختره اومد تو مغازه به فروشنده میگه این کفشای سان استارتون!!!!! چنده؟؟؟ من :C مارک آل استار :/ فروشنده :O بچه زیاد تحت تاثیر تبلیغات بوده فک کنم. (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) رفتم دکتر گفتم سک سکم بند نمیاد!! یه دختر بدون آرایش نشونم داد از ترس سک سکم بند اومد اما الان از ترس خوابم نمیبره!! (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) امروز صب تصميم گرفتم تو آينه نيگا نكنم،همينجور حفظي مسواك بزنم... بعدش وقتي خودمو ديدم،فقط مسواكو تو چِشَم نكرده بودم:| (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) قبلــــــا دختــــــــــــــــرا همـــه تـــــوو عکـــــس مــی گفتـــــــن: سیــــــــــب الــــان هــرچــــی دقـــــت مــی کنــــم انگـــــار میگـــــن: مـــــوز تــــازه فـــــک کنـــــم کمـــــرشــونــم درد گــــرفتـــــــه
12-07-2014، 16:55
bazam bzar
mrrrrrrrrc ![]() ![]()
17-07-2014، 13:53
اینایی که نام کاربریشون شماره موبایلشونه
اینارو اذیت نکنین!بیچاره ها خسته شدن از دست اس ام اس های ایرانسل! اینا دنبال دوست میگردن... باهاشون مهربون باشین! ![]() ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ برنامه ي ماه عسل چيست !؟ برنامه ايست جهت معرفي انواع بدبختي ها؛ گرفتاري ها و امراض مختلف مردم، با نشان دادن مصداق هايي از آن !! هدف : ارسال انرژي منفي به ملت ! نتيجه: از شما بدبخت تر هم هست پس به بدبختي خودتون راضي باشيد ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ دخدره از دماغش فقط دوتا سوراخ مونده، لباشو اندازه ی متکا پروتز کرده. اونوقت تو فیسبوک زده: پرنسس آریایی ام ... زیباهستم و عاشق زیبایی ام! خدا وکیلی من اگه این میزان از اعتماد ب نفسو داشتم رامبو میشدم و ی نفره حمله میکردم به داعش! ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ ماه رمضونم . ماه رمضونای قدیم!! اذان صبح ساعت 6 میزد . اذان مغرب ساعت 5 و نیم... یادش بخیر :| ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ دیشب خواب دیدم مسی اومده ایران رفته خواستگاری ستایش ، اونم ج مثبت داده ، بعد مسی هم گفته چون ج مثبت دادی میخوام از این ب بعد تو ایران بمونم و توی تیم ملی ایران بازی کنم ! ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ خواهشا یکیبیاد این سوتی رو جمع کنه: گوشی رو برای سحری تنظیم کردم دم سحر زنگ خورد، مامانبزرگم از خواب سنگین پا شد و گوشی رو برداشت و خیلی ریلکس گفت: الوووو ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ جدید ترین فحش حیف نون: با پس گردنی بزنم تو صورتت؟؟؟ ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ یکی از کارهایی که در این ماه رمضان بسیار اجر داره اینه که با ساقه طلایی روزتو بگیری و با ساقه طلایی باز کنی و بازگشت همه یه سوی اوست ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ اینم شانسه ماداریم خدایا گوشیمو 3 روز پیش زدن امروز با همون سیم کار ت توی برنامه ی نود برنده ی تبلت شدم .کسی قیمت 4لیتری اسید میدونه ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ خدا بیامرزه اون زمانی که ماهم کتاب می خوندیم الان کتاب که هیچ...! پست هایی که بالای 3 خط هم نمی خونیم! ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ عمه ام برام توی وایبر فرستاده ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎﯾﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﮐﻪ ﺗﺎﻭﺍﻧﺶ ﺭﺍ من ﻧﺪﻫم! . . . امضاء : عمه ات!! ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ اینقدر که ما حساب کتاب روز،ساعت و دقیقه ماه رمضون رو داریم حساب کتاب اعمالمون رو داشتیم الان ششدانگ بهشت با زمینهای اطرافش مال ما بود . ♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥♥*•♫.•*♥ جدید ترین بهونه بابام برای خاموش کردن کولر... . . . . . باد کولر سرطان زائه!!! الانم دارم ذوب میشم ![]()
17-07-2014، 13:59
عاقا ی چیزی!!!!!!!!
فکر کنم این شرکت چی توز هم فهمیده که ایران جام جهانی حذف میشه واسه همین تبلیغش رو از مسی و رونالدو ساخته!!!! دقت نکرده بودم مرسی ![]()
17-07-2014، 14:24
دستت درد نکنه ممنون
![]()
17-07-2014، 14:30
عااااااااااالی!!!
مرسی بازم بزار!!! ![]() ![]() ![]()
05-08-2014، 22:52
فقط یه دختر میتونه وسط جلسه کنکور به عکس کارتش نگاه کنه بگه چقدر بد افتادم!!
_____________________________________________________ زن ها ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕِ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻄﺮﻧﺎﮐﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ . . . . . . . ﺍﻣﺎ ﻻﺯﻣﻪ ﮐﻪ ﯾﮑﯿﺸﻮﻧﻮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ... ﺗﺎ ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﺷﻮﻥ ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻥ ﺑﻤﻮﻧﯽ ... !!! _____________________________________________________ آقای مجری:ببین پسر آقای اکبری نمرش بیست شده کمی یاد بگیر. پسر عمه:میدونستی آقای اکبری برای پسرش پلی استیشن خریده. آقای مجری:خب؟ پسرعمه:خب تو هروقت مثل آقای اکبری شدی منم مثل پسرش میشم. آقای مجری:ینی اگه من برات پلی استیشن بخرم تو هم درس میخونی؟ پسر عمه:نه! آقای مجری:چرا نه؟ پسر عمه:خب وقتی آدم پلی استیشن داشته باشه مگه گیجه بیاد درس بخونه؟!! آقای مجری:پس چطور پسر آقای اکبری هم پلی استیشن داره و هم درس میخونه؟؟ پسر عمه:آهان پس این پسره گیجه پس لطفا دیگه سر کوفتشو به من نزن!! _____________________________________________________ امروز خواهرم داشت ميزد تو باطري موبايلش گفتم:چيكار داري ميكني گفت: غذاي pou رو دادم ميزنم كه عاروقه شو بزنه بخوابه _____________________________________________________ عآقا امروز اومدم جلوی آینه فیگور بگیرم.. تا بازو رو گرفتم از مچ پام تا رگ گردنم گرفت... تا 5 دیقه نمی تونستم تکون بخورم... _____________________________________________________ توی محله خنگها مسابقه تقلید صدای داریوش برگذار میشه خود داریوش میره چهارم میشه. مدرسان شریف=o-O داریوش:O-o ابی:>-< چهره شما ![]() _____________________________________________________ مامورای آب و فاضلاب داشتن با دژبر سرکوچمونو میکندن. دوستم پرسید: چرا دارن اینجارو میکنن. گفتم آخه کوچمون 34 ساله خاکی بوده همین دیروز آسفالت کردن. _____________________________________________________ اون چیه که وقتی بهش فک میکنی یاد اشکهایی که به خاطرش ریختی میوفتی.... . . . . . . . . آفرین که درست حدس نزدی پیازه^_^ _____________________________________________________ چیه قرار نیست که همیشه عاشقانه باشه^_^ سـرقبـرمـن کـجـاست؟؟؟ ازمنـاطـق بـــسیـار دیـدنـی..زیـــبـا و مسرت بـخشی است که مردان ایـرانــی بـرای سفر در تـعطیلات بـه همسـران خــود وعده میدهند!! -کـجـابـریـــم؟؟ -سـرقـبـرمـن _____________________________________________________ من هیچ وقت معنی کاسه ی داغ تر از آش رو نفهمیدم اما حالابا ماکروویو آشنا شدم ^-^ از وقتی با بازیpouآشنا شدم فهمیدم: . . . گـــــــــ*ــــــــــه هم میتونه ارزش داشته باشه!!!!!!!!!!!!! ____________________________________________________ ﺁﺭﻧﻮﻟﺪ ﺷﻮﺍﺭﺗﺰﯾﻨﮕﺮ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻌﯽ ﮐﺮﺩ .... . . . . . . . . . . . . ﺳﺎﯾﺮ ﺣﺮﻭﻑ ﺍﻟﻔﺒﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﺳﻢ ﻭ ﻓﺎﻣﯿﻠﯿﺶ ﺟﺎ ﺑﺪﻩ ﻣﻨﺘﻬﺎ ﺛﺒﺖ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﺑﻬﺶ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪﺍﺩ :| _____________________________________________________ فقط یه ایرونی میتونه شبا بعد از مسواک زدن بره در یخچال و باز کنه دنبال یه چیز برای خوردن بگرده!! عاشقانه های نسل ما در آینده ای نزدیک.... . . . . همه چیز از یه لایک شروع شد.... _____________________________________________________ حکم تیر بارون طرف میاد غضنفر ازش می پرسه مگه جرمت چی بود طرف میگه یه نفرو کشتم غضنفر میگه حتما منو که سه نفر کشتم بمبارون می کنن _____________________________________________________ ملت از پدر و پدربزرگاشون کارخانه و ویلا و خانه و زمین و ماشین و... به ارث میبرن اونوقت من تنها چیزی که از اجدادم به ارث بردم ریزش مو هستش ![]() _____________________________________________________ غضنفر میاد تهران تو ترافیک گیر میکنه میگه : ها ماشاالله! به این میگن عروسی! _____________________________________________________ دِل بَعـــــــضی دُخترا پآرکینگ عُمومیــــــــه لآمَصـــــــَب...! اَول گُفتن عَلیرضا حَقیقی رو میخوآیم هیچی نَگُفتیم.... بَعد گُفتن عَلیخانی رو میخوآیم هیچی نَگُفتیم... وَلی وُجدانا این عَلی ضیـــــــــآ رو بیخیـــــــآل شین دیگه....^__^ اَه...وآلا اگـــــــه شَعبون استخونی هَم مُجری بشه فِک کُنم همه بِگن مـــــــآ اینو میخوآیم..! _____________________________________________________ امروز صبح از خواب بیدار شدم دیدم بو گندی میاد دور و برمو نگاه کردم دیدم یه سری مگس دارن دور گوشیم وول میخورن رفتم جلو دیدم . . . . . . . . . pou مرده <روحش شاد ویادش گرامی>
06-08-2014، 12:50
مردم از خنده خيلي باحال بودن
![]()
06-08-2014، 13:00
بعضی پسرا رو باید تو قطعه هنرمندان دفن کرد؛
بس که خوب نقش بازی میکنن لا مصبا.. دروغ میگم عایااااآ؟؟؟خخخخ ![]() به کلیپس دخترا گیر دادید هیچی نگفتیم پاشنه کفشارو مسخره کردید هیچی نگفتیم ... آخه خودتون چرا ابرو میدارید مو رنگ میکنید لباس صورتی میپوشید با ناز حرف میزنید اینا به کنار.... بابا چرا موها دسستتون رو میزنیید ؟؟؟؟ خب آدم چندشش میشه دیگه ![]()
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
باهم نخندیم به هم بخندیم:) |