16-07-2014، 9:34
دکتر عاطفه امیری بیان داشت: خشک شدن بیشتر پوست نیاز پوست را به کرمهای مرطوب کننده دو چندان میکند تا پوستتان لطیف شود. کارشناس اداره غذا و دارو دانشکده علومپزشکی نیشابور ادامه داد: در اثر خشکی لایه شاخی روی پوست ترک خورده و پوسته پوسته میشود و کرمهای مرطوبکننده و نرمکننده میتوانند این خشکی را درمان کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ؛ دکترامیری عنوان کرد: بهتر است همیشه قبل از خروج از خانه پوست صورت را با کرم مرطوب کننده بپوشانید و در صورت خشکی شدید پوست، این کار روزانه چندین نوبت تکرار شود. وی توضیح داد: باید کرمهای مرطوبکننده به آسانی جذب پوست شده و اثری از چربی بر روی پوست باقی نگذارد.
کارشناس اداره غذا و دارو دانشکده علومپزشکی نیشابور گفت: استفاده هفتگی از ماسکهای مرطوب کننده و نیز داشتن دستگاه مرطوب کننده هوا در محیط منزل به منظور تامین رطوبت یکنواخت در محیط، میتواند در مرتفع کردن این مشکل موثر باشد. دکتر امیری اظهار داشت: مصرف آب در درمان خشکی پوست ضروری و بهتر است برای شستشوی صورت از صابونهای ملایم که فاقد pH قلیایی هستند، استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: مقادیر کافی از پروتئین، میوه و سبزیجات میتواند سلامت پوست را تامین کند، همچنین مصرف میوه و سبزیجات حاوی ویتامین C برای پوست بسیار مفید است. کارشناس اداره غذا و دارو دانشکده علومپزشکی نیشابور یادآور شد: هویج بهعنوان منبع مهم بتاکاروتن و ویتامین C بهتر است در برنامه غذایی گنجانده شود، همچنین ویتامینهای گروه B نیز برای ساخت چربیهای مورد نیاز پوست لازم است.
دکتر امیری بیان کرد: مصرف متعادل تخم مرغ و گوشت به تامین اسید آمینههای لازم برای سلولسازی پوست کمک میکند. وی اضافه کرد: گل همیشه بهار، اسطوخدوس، نعناع و بابونه از میان گیاهان دارویی، برای درمان خشکی پوست در اولویت قرار دارند که به صورت دم کرده یا به شکل بخور مورد استفاده قرار میگیرند.