امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 3.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گزارش مشکلات فنی در انجمن !!

فیلترش.کن روشنه؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т ||
آگهی
(15-07-2014، 9:05)roxan(eshghe Ali)♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دوروزه من هرچقد ک خروجو میزنم از اسمم خارج نمی شم!میزنه با موفقیت خارج شدید ولی بعدش ک برمیگردوندم انجمن هنوزم اسمم هست!روانیم کردع
من چیکار کنم اینـــــــــــــــــو؟؟!!!!!!!!!!:hlp:
 سلام من هم برای ورود به اکانت قبلیم همین مُشکلو داشتم الانم میخوام خارج شم تا به اکانت قبلیم برگردم خروج نمیـشه!
پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، roxan(eshghe Ali)♥♥
مرورگرتون چیه؟ یا کلا مرورگرو ریست کنید یا از یه مرورگره دیگه استفاده کنید
پاسخ
 سپاس شده توسط roxan(eshghe Ali)♥♥
(15-07-2014، 14:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرورگرتون چیه؟ یا کلا مرورگرو ریست کنید یا از یه مرورگره دیگه استفاده کنید
ن با با اقا عرفان...من با فایر فاکس میام ب اقا صابرم گفتم ...دیونه شدم بابا اخه چرا ی دفه اینجوری میشه؟؟

(15-07-2014، 14:02)Д¥L!Ɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 9:05)roxan(eshghe Ali)♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دوروزه من هرچقد ک خروجو میزنم از اسمم خارج نمی شم!میزنه با موفقیت خارج شدید ولی بعدش ک برمیگردوندم انجمن هنوزم اسمم هست!روانیم کردع
من چیکار کنم اینـــــــــــــــــو؟؟!!!!!!!!!!:hlp:
 سلام من هم برای ورود به اکانت قبلیم همین مُشکلو داشتم الانم میخوام خارج شم تا به اکانت قبلیم برگردم خروج نمیـشه!
اووووووا!
آره ب خـــــــدا!
چیکار کنیم؟؟
پاسخ
سلام ارسال های من به 20تا رسیده اما پیام خصوصی من فعال نیست چچچچچچچچچررررررا؟Angry
چایپارالی
حوصله ات که سر می رود،
با دلــــــــــــــــــم بازی نکن ؛
من در بی حوصله گی های تو زندگی کردم.999
نجورسیزقارداشلارحتماکی یاخچیسیزkhoshخوش گلیبسیز
پاسخ
(17-07-2014، 12:00)علی یوزپلنگ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ارسال های من به 20تا رسیده اما پیام خصوصی من فعال نیست چچچچچچچچچررررررا؟Angry

باید21ارسالی داشته باشید!
ولی الان4ارسالی دارید!
و باید این سوال رو در موضوع سوالات متداول انجمن ذکر میکردید!
گزارش مشکلات فنی در انجمن !! 30

پاسخ
بابا چرا جواب نمی دین لطفا بگین:112:

29تا ارسال دارم:97:
چایپارالی
حوصله ات که سر می رود،
با دلــــــــــــــــــم بازی نکن ؛
من در بی حوصله گی های تو زندگی کردم.999
نجورسیزقارداشلارحتماکی یاخچیسیزkhoshخوش گلیبسیز
پاسخ
چرا صفحات انجمن فیلتر شده!

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گزارش مشکلات فنی در انجمن !! 30
پاسخ
(17-07-2014، 12:08)علی یوزپلنگ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا چرا جواب نمی دین لطفا بگین:112:

29تا ارسال دارم:97:
 29 تا شما 5 ارسال بیشتر ندارین!
پاسخ
(17-07-2014، 12:11)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا صفحات انجمن فیلتر شده!

لينک بديد لطفا..
پاسخ
 سپاس شده توسط -Edgar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Question مشکلات موجود در سایت بازی ها
  مشکلی در انجمن پیش اومده لطفا مدیران و...

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان