امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 19:09)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:08)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:06)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:05)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:03)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

<_> استغفرلله...
:|
چی استغفرلله؟؟؟؟
هااااا هاااااا؟؟

0_0 omg
هیچی بیخی 0_0
Angelحیف مدیری دادا:|درستشمo_O
Ok?

:| من دخترم
جونننننننن منننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(15-07-2014، 19:05)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:04)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:01)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:00)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وایبر ._.
صداشو در نیارWinkWinkWink
امروز نصب کردمSmile
._. امرز؟!
دیر نیس؟! .-.
قبول دارم ولی همیشه زود دیر میشه...p343
نمیدونم چندسالته ولی من همسن تو بودم حتی موبایلم نداشتم...p336
._.13
آخه اون موقع موبایل بوده؟! .-.
25r30
خب نه دیگه اون زمان من ی لاستیک خراب پیکان داشتم تو کوچه پس کوچه با چوب قلش میدادم ساعت ها شاد و خوشحال میزیستمpill
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 193
The music feels better

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Adl!g+ ، Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mohammad 77
روزه های نگرفتتون قبول:|
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ღSηow Princessღ ، Mohammad 77 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(15-07-2014، 19:10)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـآ..اسمم قشنگـه..؟!+_+

آره...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(15-07-2014، 19:09)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزتون قبول برم افطار خدافس

اذان گفت ._.

حملــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه |:

فعلا
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
درود ._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღSηow Princessღ ، melodi+ ، ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 19:09)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:07)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چرا همه فکر میکنن من آدمیم که میشه بهش بی احترآمـی کرد..؟!-_-

آوا اختصاصا واسه تو پرسیدم..+_+
:4fv:

پریا >_<

خودم میدونم...خیلی آدمِ رو مِخ و نچسبیـم..18

بعضی وقتآ آبجیم با چشمـآنـی نهایت نفرت انگیز بهم نگـآ میکنـه..(..*)
حق داره طفلکی^_^
من برم افطار خوردنه بقیه رو بنگرم.
شب همگی بخبر...
خدافس..
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(15-07-2014، 19:09)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:08)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:04)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هاااااااااااااااااااا 25r30

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://media.bir3da.asia/Single/1393/Tir/14/Jafar%20-%20Shaba%20Too%20Jaei%20%5B128%5D.mp3

بشنوین به درد میخوره
همین جنگولک بازیا رو در آورد ک چند وقت پیش گرفتن زدنش25r30
ولی اون اهنگه که زدبازی رو دیس کرد خیلی باحال بود25r30
تااااییید...
اوووف
بعد گودبای پارتی اون بهترین ترکش بود...
عادتمه جمعه ها میخورم خربزه با سوشی25r30
The music feels better

سپاس شده توسط Adl!g+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ×ThundeRBolT× ، aCrimoniouSs
(15-07-2014، 19:11)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:05)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:04)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:01)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 19:00)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صداشو در نیارWinkWinkWink
امروز نصب کردمSmile
._. امرز؟!
دیر نیس؟! .-.
قبول دارم ولی همیشه زود دیر میشه...p343
نمیدونم چندسالته ولی من همسن تو بودم حتی موبایلم نداشتم...p336
._.13
آخه اون موقع موبایل بوده؟! .-.
25r30
خب نه دیگه اون زمان من ی لاستیک خراب پیکان داشتم تو کوچه پس کوچه با چوب قلش میدادم ساعت ها شاد و خوشحال میزیستمpill
بعد با یاری خداوند متعال و ثبت نام در کلاس های بسیار مفید قلم چی...

به اینجا رسید.-. ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، saeedrajabzade ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
رضا چته؟ ._.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 134 مهمان