امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 18:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=130627

ميرم توبه کنم.. 

خدافس..

فعلا.
استغفرالله .ـــ.

-ــ-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 177
آگهی
(15-07-2014، 18:24)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:23)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر اسمم زشت شده..>_<

وآآآی..|:

من پشیمونـم..-_-

کاری نمیشه کرد...؟!cry girl

ما بخواتر همین اسم جون میدیم |:

نـه مونـآ..-_-

snow princessقشنگ تر بود...!یادگـآر نازنین بود..!cry girl
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ×ThundeRBolT× ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، MONA-GH
(15-07-2014، 18:23)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر اسمم زشت شده..>_<

وآآآی..|:

من پشیمونـم..-_-

پ.خ به صابر..

فعلا.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ღSηow Princessღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
بچه ها کی شیلتر شیکن داره ؟

میشه بتون ی اسمُ بگم برید تو پیجش ؟؟ کارم مهمه .

نسترن تو داری ؟ Confused
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღSηow Princessღ ، † αƖιєη †
(15-07-2014، 18:26)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:24)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:21)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام {:
سلام مونا^_^
سلام ^__^
خوبی؟؟
(15-07-2014، 18:26)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، NICKOLAS، sharjsharj.1000charge.com، T A R A، ¥ M O H S E N ¥، امــــــیـــــــر راد، امیرحسین@، مـــــــهــنــاز، ⁿâ$târàⁿ، ♥♥ sina-sheytoon.blogfa.com ♥♥، ♥♥♥ 09390204998 ♥♥♥، 2 کاربر پنهان، 1 مهمان

احساس میکنم کرم تو بدن سینا میلوله ._.

(15-07-2014، 18:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه اینجا جا ما نی !

ب قول بعضیا پا قدممون نحسه (:

حرفشون واسم ارزشی نداره ولی واس خاطر دوستام دیگه نیمام تا اینجا پربرکت بشه ! (:

فـظ ..

بشین سره جات:|
برادر زاده ی من تویی؟ ._.

امیر داداشته؟! (..*)
امیر+اهورا+رها=خواهر برادرام

من شدم عمو امیر|:
اشک شوق #_#

عمو ^_^*
عمووو امیر ^_^*
ولی من از خونه فرار کردمی (..*)
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 18:26)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:24)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر اسمم زشت شده..>_<

وآآآی..|:

من پشیمونـم..-_-

ما بخواتر همین اسم جون میدیم |:

نـه مونـآ..-_-

snow princessقشنگ تر بود...!یادگـآر نازنین بود..!cry girl
خیلی خوشگله Angel
شیکو مجلسیه ^_^
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
♥♥♥ 09390204998

این کـآربر عزیز هدفش از این کـآر چی بوده 0ــــ0
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ♥♥♥ 09390204998 ♥♥♥ ، sharjsharj.1000charge.com ، ♥♥ sina-sheytoon.blogfa.com ♥♥
(15-07-2014، 18:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کی شیلتر شیکن داره ؟

میشه بتون ی اسمُ بگم برید تو پیجش ؟؟ کارم مهمه .

نسترن تو داری ؟ Confused

ن! :|
مامانم زد لپ تابو شکست:|
الان با کامپیوترم:|
هیچی ندارم:|
هیچی T_T
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Dead Silence
(15-07-2014، 18:27)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:26)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:24)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:21)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام {:
سلام مونا^_^
سلام ^__^
خوبی؟؟
اره Smile
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 142 مهمان