امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 18:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، NICKOLAS، sharjsharj.1000charge.com، T A R A، ¥ M O H S E N ¥، امــــــیـــــــر راد، امیرحسین@، مـــــــهــنــاز، ⁿâ$târàⁿ، ♥♥ sina-sheytoon.blogfa.com ♥♥، ♥♥♥ 09390204998 ♥♥♥، 2 کاربر پنهان، 1 مهمان

احساس میکنم کرم تو بدن سینا میلوله ._.

(15-07-2014، 18:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه اینجا جا ما نی !

ب قول بعضیا پا قدممون نحسه (:

حرفشون واسم ارزشی نداره ولی واس خاطر دوستام دیگه نیمام تا اینجا پربرکت بشه ! (:

فـظ ..

بشین سره جات:|
برادر زاده ی من تویی؟ ._.

امیر داداشته؟! (..*)
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
(15-07-2014، 18:23)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر اسمم زشت شده..>_<

وآآآی..|:

من پشیمونـم..-_-

کاری نمیشه کرد...؟!cry girl

ما بخواتر همین اسم جون میدیم |:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 176
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(15-07-2014، 18:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبی ؟! ^ـ^*

چی کار میکنی ؟! ^ـ^*

( ی جوری رفتار میکنم انگار یه هفتس ندیدمت :| )

خوبه حالا بالا هم هستى((:
خوبم
تو چطورى؟
بيكارى.__.
:|
تُ خوب باشی منم خوبم (:
آره بیکارم :|

چه تفاهم جفت مون بيكاريم:/\
خو بيا يه كارى كنيم

o_O ..?!

چی کار ؟! P:

زبون رو ببر تو:|Big Grin
بيا بالا بهت بگم:|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(15-07-2014، 18:21)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام {:
سلام مونا^_^
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(15-07-2014، 18:19)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه اینجا جا ما نی !

فـظ ..
اين کيه?

=|

کاربر جديد؟
مرضیس همون بهترین
 سپاس شده توسط Dead Silence
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=130627

ميرم توبه کنم.. 

خدافس..

فعلا.
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 18:23)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر اسمم زشت شده..>_<

وآآآی..|:

من پشیمونـم..-_-

کاری نمیشه کرد...؟!cry girl

به این قشنگی (..*)
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(15-07-2014، 18:24)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:21)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام {:
سلام مونا^_^
سلام ^__^
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Adl!g+
نسی /:
عمو دار شدی خاله/:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 18:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، NICKOLAS، sharjsharj.1000charge.com، T A R A، ¥ M O H S E N ¥، امــــــیـــــــر راد، امیرحسین@، مـــــــهــنــاز، ⁿâ$târàⁿ، ♥♥ sina-sheytoon.blogfa.com ♥♥، ♥♥♥ 09390204998 ♥♥♥، 2 کاربر پنهان، 1 مهمان

احساس میکنم کرم تو بدن سینا میلوله ._.

(15-07-2014، 18:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه اینجا جا ما نی !

فـظ ..

بشین سره جات:|
برادر زاده ی من تویی؟ ._.

امیر داداشته؟! (..*)
امیر+اهورا+رها=خواهر برادرام

من شدم عمو امیر|:
اشک شوق #_#
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 137 مهمان