امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 18:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:04)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.*

سلام ركسانا(:

سلام خوبی ؟! ^ـ^*

چی کار میکنی ؟! ^ـ^*

( ی جوری رفتار میکنم انگار یه هفتس ندیدمت :| )

خوبه حالا بالا هم هستى((:
خوبم
تو چطورى؟
بيكارى.__.
:|
تُ خوب باشی منم خوبم (:
آره بیکارم :|

چه تفاهم جفت مون بيكاريم:/\
خو بيا يه كارى كنيم
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
ای جــونم دلتون نمیخــوآد من برم وآسه اینه بهم سپـاس نمیدین ^ـ^

ستـآد روحیه دهی به افــرآد موقع نگرفتن سپــآس |:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 175
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Adl!g+
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، NICKOLAS، sharjsharj.1000charge.com، T A R A، ¥ M O H S E N ¥، امــــــیـــــــر راد، امیرحسین@، مـــــــهــنــاز، ⁿâ$târàⁿ، ♥♥ sina-sheytoon.blogfa.com ♥♥، ♥♥♥ 09390204998 ♥♥♥، 2 کاربر پنهان، 1 مهمان

احساس میکنم کرم تو بدن سینا میلوله ._.

(15-07-2014، 18:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه اینجا جا ما نی !

ب قول بعضیا پا قدممون نحسه (:

حرفشون واسم ارزشی نداره ولی واس خاطر دوستام دیگه نیمام تا اینجا پربرکت بشه ! (:

فـظ ..

بشین سره جات:|
برادر زاده ی من تویی؟ ._.
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Mσηѕтєя Gιяℓ
سلــام {:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، _PαяαиÐ_ ، † αƖιєη † ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Adl!g+
(15-07-2014، 18:19)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه اینجا جا ما نی !

فـظ ..
اين کيه?

=|

کاربر جديد؟
کاربر جدید 4 تا ستاره داره ؟ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(15-07-2014، 18:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ركسانا(:

سلام خوبی ؟! ^ـ^*

چی کار میکنی ؟! ^ـ^*

( ی جوری رفتار میکنم انگار یه هفتس ندیدمت :| )

خوبه حالا بالا هم هستى((:
خوبم
تو چطورى؟
بيكارى.__.
:|
تُ خوب باشی منم خوبم (:
آره بیکارم :|

چه تفاهم جفت مون بيكاريم:/\
خو بيا يه كارى كنيم

o_O ..?!

چی کار ؟! P:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
هــوووف

فــِظ -ــ-*
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ×ThundeRBolT×
چقد جدیدا خسیس شدین (..*)
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Adl!g+ ، † αƖιєη † ، Dead Silence ، ×ThundeRBolT×
چقدر اسمم زشت شده..>_<

وآآآی..|:

من پشیمونـم..-_-

کاری نمیشه کرد...؟!cry girl
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Adl!g+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، MONA-GH ، ×ThundeRBolT× ، Dead Silence
(15-07-2014، 18:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، NICKOLAS، sharjsharj.1000charge.com، T A R A، ¥ M O H S E N ¥، امــــــیـــــــر راد، امیرحسین@، مـــــــهــنــاز، ⁿâ$târàⁿ، ♥♥ sina-sheytoon.blogfa.com ♥♥، ♥♥♥ 09390204998 ♥♥♥، 2 کاربر پنهان، 1 مهمان

احساس میکنم کرم تو بدن سینا میلوله ._.

(15-07-2014، 18:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگه اینجا جا ما نی !

فـظ ..

بشین سره جات:|
برادر زاده ی من تویی؟ ._.
مگه 
نسی>_<
بابات کیه؟؟
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 128 مهمان