امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

آقاهه پیام زده:

میشه هر چی میشه منو بغل کنی؟ 

:||||||

من اینو چی کار کنم؟  O.o
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، امیررضا*
آگهی
(15-07-2014، 18:03)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:02)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:01)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 17:59)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 17:58)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان رها؟*_*
خوبی ^ـ^*

نع:|

گُشنمه
روزه ای 0ــــ0

???

ارع(:

من دیگه روزه نمیشمcry girl
قــَبول بآشه ایشـآلـآ .ــ.

من که اصا نگـرفتم |:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 170
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(15-07-2014، 18:03)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:01)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان یه دختر کوچولو تازه همین امروز به دنیا اومده اسم خوشگل دخترونه میخوام 

(15-07-2014، 18:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 17:59)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

امیررضا>_<
سلنا654321ام
خوبی؟؟*^_^*

میدونم .

خوبم مرسی .

من الان شاهرودم !

میدونستی ؟

تبریک بگو بهم(:
جدییی؟(:
خوش بذگره
من فکر کردم رفتی جوب همسایه بغلی|:

اوا

صبا

ارمینا

کیمیا

حنانه

هستی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 18:04)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

تو با من قهری ؟! ._.*
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-07-2014، 18:03)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 18:01)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 17:59)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .
به به برادر مدیر شدی خبر نمی گیری ابجیت زندس مردس!!

آبجی این قدر سرم شلوغ بود که ...

از مشکلات خانوادگی گرفته تا بد بختب های دیگه ...
وایییی 
تو هم سر شلوغ شده!!
/:
سارا قشنگه عا
آممم چن دیقه صب کــُن امیر الان برمـیگـَردم بآ کلی اسم زیبآ .ــ.

میبینی?

من بازم شدم پتروس فداکـآر -ــ-
[ !! .. αηd ]
(15-07-2014، 18:04)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر اعتراف میکنم وقتی پروفایلتو دیدم گفتم عه این چرا دُرُس رفته آوآتــآر امیر حسینو برداشته

وقتی اومدم پایین تر بازم گفتم عه اینا که پروفایلشون هم مثل همه .ـــ.

بعدا فهمیدم اسمت عوضیده .ــ.

اسکلی هستم به تمآم معنـآ .ــ.

:|
تازه فهميدى؟:ag54:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
مهمون نیستن لامصبا :|

گفتن امشب میخوان بیان ، 4 روز دیگه میرن( چهارشنبه:| ) ! ._.*
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 142 مهمان