امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

خدافظ ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(15-07-2014، 13:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sLm !

سلام(:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 13:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامى دوباره(:Big Grin
دو تا داداشمم مخشون الان تو افسایده |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-07-2014، 13:37)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آدم 16 ساله صد تا جزوه و فلان و بمان میخونه برا امتحان دانشگاش -_-
الکی گفتم

باشه قبوله:hiccp:
|:

خدارو شکرRolleyes

دلم برا خودم میسوزه ـ_ـ
چرا اخخه؟من ک میگم باحال نیستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Navisa.
سلام هوری .. ! Rolleyes :|
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
(15-07-2014، 13:28)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:17)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جو دادم 

همشونو محروم کن :V
یه مدیرآزمایشی نمیتونه محروم کنه یا کسیو از محرومیت در بیاره-_-!
میتونم میخوای محرومت کنم؟:hiccp:
(15-07-2014، 13:17)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:09)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواااااااااااااااا ننم برام تو رو نمیگیره پری هم نی زن داداشم دستش بنده خودم برا خودم میگیرمت من میخوامت @_@

دلایلتون چیه؟:hiccp:
1) دختر باحالی هستی
2) بچه نیستی
3) ازت خوشم میاد

پلز
کجام باحاله؟:hiccp:
16سالمه:hiccp:

چرا خوشت میاد:hiccp:
شیوا ما به هر دختری پسر نمیدیم 

هر روز صد نفر میان به من التماس میکنن که با امیرحسین بحرفن

بس که داداشم اقاس (:

دلتم بخواد .____.
قلبم ایست کرد ._.
(15-07-2014، 13:34)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:29)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:24)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ؟ -_-

مرضی؟

منو میشناسید شوما ؟!
p336

بیخیال ببخشید اشتباه شد frost

-____-

از اونجایی ک داخل لیستتون نبودم ..

مطمئن شدم منو نمیشناشید .. !
مرضی میخوامش میخوامش :rum:
سبک نباش امیرحسین

یه دقیقه صبر کن خودم حلش میکنم

الان منتتو میکشهp317
(. . )
(15-07-2014، 13:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:37)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آدم 16 ساله صد تا جزوه و فلان و بمان میخونه برا امتحان دانشگاش -_-
الکی گفتم

باشه قبوله:hiccp:
|:

خدارو شکرRolleyes

دلم برا خودم میسوزه ـ_ـ
چرا اخخه؟من ک میگم باحال نیستم
الان قبول کردی؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 140
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa.
(15-07-2014، 13:39)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامى دوباره(:Big Grin
دو تا داداشمم مخشون الان تو افسایده |:

بندع فعلا كاملا عقلم سرجاشه|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Navisa. ، ×ThundeRBolT×
سلام اهورا و فاطی ._.*
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77
(15-07-2014، 13:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sLm !

سلام(:
اهوراااااااااااااا آواتارتو میخورما >_<
اوخییییییییییییی کوشولو :>
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 140
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Brooklyn Baby
(15-07-2014، 13:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هوری .. ! Rolleyes :|

سلام مرضيه(:
چطورى؟

(15-07-2014، 13:42)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 13:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sLm !

سلام(:
اهوراااااااااااااا آواتارتو میخورما >_<
اوخییییییییییییی کوشولو :>

بيا بخور|:
ن جرعت دارى بيا|:
Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mohammad 77 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 78 مهمان