امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

اهنگ جدید زدبازی ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://r3d-dl.com/music/Alireza%20JJ%20&%20Sijal%20&%20Nassim%20Ft%20Behzad%20Leito%20-%20+3_30%20Tehran%20Maserati%20(320)%20 [Rap3da].mp3

دوسش دآرم ._.*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(15-07-2014، 12:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 12:51)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 12:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا رها بگه آره یا نه من برم دو تا موز بخورم Big Grin
فعلا

بای

منم رفتم

خب بگو نه دیگه این کارا چیه

پارمیدا نفر بعدی کیه ؟ Big Grin
شوما باهم ازدواج میکنید
نفر بعدی که ازدواج میکنه مهنازه
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 130

هعــی خــُدا یکـی هم بفرست وآسه مـآ

قول میدم تمـآم نمـآز روزه هـآمو بگــیرم و بخــونــَم .ــ.

ترشیدیم به قــرعـآن .ــ.

-ـــ-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من دارم کم کم شکست عشقی میخورم crying
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، ×ThundeRBolT× ، # αпGεʟ
جواب رها رو بگم0.0
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Jack Daniel'ѕ
(15-07-2014، 12:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم کم کم شکست عشقی میخورم crying
خوبیش اینه تـآزه دآمـآد شــدی (..*)
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
کسی نیس .. !

آیس هم ک جواب نمیده !

فعلا ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(15-07-2014، 12:53)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شــد??

رهــآ توام رفتــی??

ای خــآک بر ســر ِ بر بآد رفتم -ــ-

فقط منه بیچـآره موندم :|

نع:|

سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(15-07-2014، 12:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 12:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 12:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان .. !

کوجا رکی؟

من تازه اومدم >_<

دارم دیوونه میشم مرضی ._.*

چرا؟._.

چیشده مگه .. !؟

آیسی؟.-.

اعصابم خورده ._.

داغونم ._.

ناراحتم ._.

خیلی مشکل دارم ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-07-2014، 12:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 12:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 12:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 12:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان .. !

کوجا رکی؟

من تازه اومدم >_<

دارم دیوونه میشم مرضی ._.*

چرا؟._.

چیشده مگه .. !؟

آیسی؟.-.

اعصابم خورده ._.

داغونم ._.

ناراحتم ._.

خیلی مشکل دارم ._.

هیم ._.

میتونم کمکت کنم (: ؟!
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان