امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 11:41)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره (:

ب یه سریا که رمز داده بودم ..

کپی کردن عکسا رو ..

بلد نبودم لیست اُ*ی بزنم :|

رمزارو عوض کردم :|||

می خوایش ؟! ._.*
آره لدفن ._. !

(15-07-2014، 11:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیه ؟
من :|||

رهاس -_- !

(15-07-2014، 11:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه تخته ميخوام|:
چ چیزی بهتر از کله ی پوکت ؟! =)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(15-07-2014، 11:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

چطوری ؟

من پاتریک باید صدات کنم ؟ Big Grin

(15-07-2014، 11:39)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن گـــرفتی تو آخــرش ?ــــ?

من دآرم ســرو ســآمون میگــیرم ^ـ^*

نه بابا از قیدش گذشتیم
خوبم(:تو چطورى؟
هرجور عشقت ميكشه صدا كن داداBig Grin

خوبم فقط یه مقدار کمرم درد میکنه
موز زیاد خوردم Big Grin

كمرت درد ميكنه؟:/\
Big Grin
خو يواشتر دادا

دادا اینکاره هستی آ Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
البتــه الــآن حوصله نــدآرم TـــT
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 114
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(15-07-2014، 11:43)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:38)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییغ .. منم گــآلری میخـــآم ..!
کی گالری دارع رکی ؟ -_-*

تو که عشقه منی توله (:

بیا پ.خ رمزو بهت بدم ._.*

دیشــدآلا دیشــدآل
دلاتــون عــآب ...
دآرم میــام پیشــت .. جــآده چه همواره c24

(15-07-2014، 11:33)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:35)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عخشــم رکــُســا :*

جیغغ ^_^*

خوبی ؟! (:

اوورع .. اوورع ^_^*
میخـــآم برم تو نظر سنجی به تو رای بـــیدم (:

(15-07-2014، 11:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاینantisirk

سلام زنـــم ^_^*
میسی که به من رای دادی جیــگر (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(15-07-2014، 11:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاینantisirk
سلام شیوا :>

خوبی؟
 سپاس شده توسط Thyme
(15-07-2014، 11:47)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای._.*

بتمرگ>_<

(15-07-2014، 11:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری ؟

من پاتریک باید صدات کنم ؟ Big Grin

نه بابا از قیدش گذشتیم
خوبم(:تو چطورى؟
هرجور عشقت ميكشه صدا كن داداBig Grin

خوبم فقط یه مقدار کمرم درد میکنه
موز زیاد خوردم Big Grin

كمرت درد ميكنه؟:/\
Big Grin
خو يواشتر دادا

دادا اینکاره هستی آ Big Grin
ما فوق ليسانسش رو داريم:/\
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 11:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:41)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره (:

ب یه سریا که رمز داده بودم ..

کپی کردن عکسا رو ..

بلد نبودم لیست اُ*ی بزنم :|

رمزارو عوض کردم :|||

می خوایش ؟! ._.*
آره لدفن ._. !

(15-07-2014، 11:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیه ؟
من :|||

رهاس -_- !

(15-07-2014، 11:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه تخته ميخوام|:
چ چیزی بهتر از کله ی پوکت ؟! =)

حدود صدتا رها اینجاس
کدوم رها ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سپاس ندادید نمیرم|:
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Thyme
(15-07-2014، 11:49)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البتــه الــآن حوصله نــدآرم TـــT

کوفته(:

چندسالشه؟

سپاس شده توسط _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان