امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 1:39)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم ::|

فقط میرم بازی میکنم حتی مرحله هاشو هم نمیرم ::/

ولی پسر داییم تموم کرده »__«

تف :/

جانی باید باشه ._.

يادم اومد كدومه
خو قاعدتا بايد برى مرحله
من ميرم دختربازى:/\
كاوارهاش رو ديدى؟Big Grin
اره کاوراش خیلی +۱۸ س ://

من ی بار رفته بودم پارتیش ._.

بعدش چشامو با دستام گرفتم گفتم خدایا ‍چیز خوردم دگه نمیرم ._. :|||||

تا حالا با يه دختر سوار ماشين بودى؟((((:
اره ولی تو مرحله فک کنم ::|

دخترا زير ابى ميرن:/\

پرىBig Grin
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔
آگهی
(15-07-2014، 1:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلش اصاب نداره ! ._.
تارا |:
بله؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 69
 سپاس شده توسط S R U H
(15-07-2014، 1:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلش اصاب نداره ! ._.

چرا؟:|
 سپاس شده توسط T A R A ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔
(15-07-2014، 1:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:39)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يادم اومد كدومه
خو قاعدتا بايد برى مرحله
من ميرم دختربازى:/\
كاوارهاش رو ديدى؟Big Grin
اره کاوراش خیلی +۱۸ س ://

من ی بار رفته بودم پارتیش ._.

بعدش چشامو با دستام گرفتم گفتم خدایا ‍چیز خوردم دگه نمیرم ._. :|||||

تا حالا با يه دختر سوار ماشين بودى؟((((:
اره  ولی تو مرحله فک کنم ::|

دخترا زير ابى ميرن:/\

پرىBig Grin

خخخخخخخ ترکیدم ازخنده پسرخعلی باحاله {=
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
اي زنبور طلايي

نيش ميزني بلايي

پاشو پاشو دوباره

عسل بساز دوباره

Angel
سلامـ ._.

میزنم فلش رو شِت و پِت میکُنم آ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 69
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A ، ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 1:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلش اصاب نداره ! ._.
تارا |:
بله؟
ببین همه هستن ||||:

چرا ولم کردی !؟!؟

جون سروش بگو
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
خدافس همه شب خوش .. (: !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 1:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلش اصاب نداره ! ._.

چرا؟:|

نِیدونم ! ._.
اصن کی داشته که الان داشته باشه؟! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 69
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-07-2014، 1:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس همه شب خوش .. (: !

حالا که من برگشتم ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 69
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 134 مهمان