امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

آواتار مرضی رو میبینم یاد اینا میوفتم |:

آواتار فاطی رو میخورم آخرش گوگولی :>
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 67
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
آره...من همین فردا مزدوج میشم  ._.*
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
اه بدرود
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
۲۰ دیقه دیگه باید پاشیم سحری بخوریم ::||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(15-07-2014، 1:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ؟:|
ای وی -_____-

امروز Gta5 شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

ولی هیچی GTA IV نمیشه »_«

هيچى:|
Gta Iv
لوييس و جانى هس؟
نمیدونم ::|

فقط میرم بازی میکنم حتی مرحله هاشو هم نمیرم ::/

ولی پسر داییم تموم کرده »__«

تف :/

جانی باید باشه ._.

يادم اومد كدومه
خو قاعدتا بايد برى مرحله
من ميرم دختربازى:/\
كاوارهاش رو ديدى؟Big Grin
اره کاوراش خیلی +۱۸ س ://

من ی بار رفته بودم پارتیش ._.

بعدش چشامو با دستام گرفتم گفتم خدایا ‍چیز خوردم دگه نمیرم ._. :|||||

تا حالا با يه دختر سوار ماشين بودى؟((((:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence
Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

:|

(15-07-2014، 1:33)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم پنیر پیتزا میخواد بریزم رو سیب زمینی .___.*

واییی خدا این انصافه )::

گشنمه خو ._.

ی ساندویچ میگیری ۸ تومن .___. اونم تو این بی پولی .__.*

ما سحری کباب ترکی داریم ._.*
 سپاس شده توسط T A R A ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-07-2014، 1:33)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم پنیر پیتزا میخواد بریزم رو سیب زمینی .___.*

واییی خدا این انصافه )::

گشنمه خو ._.

ی ساندویچ میگیری ۸ تومن .___. اونم تو این بی پولی .__.*
تو ساندویج می گیری 8 تومن یه نفر بستنی میگیره اون قیمت |:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 67
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Dead Silence
(15-07-2014، 1:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Gta Iv
لوييس و جانى هس؟
نمیدونم ::|

فقط میرم بازی میکنم حتی مرحله هاشو هم نمیرم ::/

ولی پسر داییم تموم کرده »__«

تف :/

جانی باید باشه ._.

يادم اومد كدومه
خو قاعدتا بايد برى مرحله
من ميرم دختربازى:/\
كاوارهاش رو ديدى؟Big Grin
اره کاوراش خیلی +۱۸ س ://

من ی بار رفته بودم پارتیش ._.

بعدش چشامو با دستام گرفتم گفتم خدایا ‍چیز خوردم دگه نمیرم ._. :|||||

تا حالا با يه دختر سوار ماشين بودى؟((((:
من بودم:|

ماشین هی تکون میخوره:||

استخفراللــه...!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-07-2014، 1:30)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:24)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ؟:|
ای وی -_____-

امروز Gta5  شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

ولی هیچی GTA IV نمیشه »_«

Gta Iv
لوييس و جانى هس؟

(15-07-2014، 1:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Directioner girl، frost، NICKOLAS، Shawty Girl، ~KiAηA~، امیررضا*، مـــــــهــنــاز، ♠قیصر♠، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

انجمن بی خوابان علاف |:

سلام

سلام امير(:
اهوری :>

خوبی؟

خوبم أمير:|
خلاق:/\
با اسم من شعبده بازى ميكنه:|
هاع |:

کی؟ :v
هاع|:
هيچى
الان خوابم مياد دير فهم شدى:/\
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
نقل قول: .__.
فاطى أروم باشBig Grin
من ور دل خودتم:|
.__.

بعد برو یه دبه هم بگیر ترشی بنداز که حداقل یه کار مفیدی کرده باشی ._.

خوابم میاد خدافس همگی -_-

+ آ راستی .. اخمم خیلی بهم میاد ^_^ -_-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان