امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 1:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم جی تی ای ای وی میخواد :|
هعی :|

ترواور-_-
ها ؟:|
ای وی -_____-

امروز Gta5  شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

ولی هیچی GTA IV نمیشه »_«

هيچى:|
Gta Iv
لوييس و جانى هس؟

(15-07-2014، 1:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Directioner girl، frost، NICKOLAS، Shawty Girl، ~KiAηA~، امیررضا*، مـــــــهــنــاز، ♠قیصر♠، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

انجمن بی خوابان علاف |:

سلام

سلام امير(:
اهوری :>

خوبی؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 65
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shawty Girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~KiAηA~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠قیصر♠ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツℒმMἶმツ 2 کاربر پنهان

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Shawty Girl ، ×ThundeRBolT×
(15-07-2014، 1:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترواور-_-
ای وی -_____-

امروز Gta5 شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

Gta Iv
لوييس و جانى هس؟
نمیدونم ::|

فقط میرم بازی میکنم حتی مرحله هاشو هم نمیرم ::/

ولی پسر داییم تموم کرده »__«

تف :/

جانی باید باشه ._.

يادم اومد كدومه
خو قاعدتا بايد برى مرحله
من ميرم دختربازى:/\
كاوارهاش رو ديدى؟Big Grin
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-07-2014، 1:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دیگه ،وختشه برم،اینبارم محل نزارین،یخده حالم جا بیاد||:

خاله حالت خوبه؟|:
نه فقد دیگه نمیتونم شمارو ببینم،دلم میتنگوله((:

بای همگی((:

تا نمیدونم کی...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
دلم کوکتل پنیری میخواد با قارچ اضافه :||||||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Shawty Girl ، ~KiAηA~
نقل قول: فاطي ^_^* ؟؟؟
._.؟..

اف یو -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
bathtime
(15-07-2014، 1:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چند بار بگم قصد آدامه تحصيل دارم،:|||
من بقيه داستان رو به دستان پرتواناى فاطى ميسپارم
فاطى بفرماBig Grin
فعلا اهورا رو شوهر نمیدم زوده واسش ._.*

برو تو اتاقت ضعیفه -_-
مگه ميخواي سير ترشي بندازي ؟؟؟

بدش بره ديگه |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 1:24)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترواور-_-
ای وی -_____-

امروز Gta5  شو از تو سیدیا کش رفتم تو لپ تاب نصبش کردم ._.

Gta Iv
لوييس و جانى هس؟

(15-07-2014، 1:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Directioner girl، frost، NICKOLAS، Shawty Girl، ~KiAηA~، امیررضا*، مـــــــهــنــاز، ♠قیصر♠، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

انجمن بی خوابان علاف |:

سلام

سلام امير(:
اهوری :>

خوبی؟

خوبم أمير:|
خلاق:/\
با اسم من شعبده بازى ميكنه:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ×ThundeRBolT× ، Dead Silence
خسته شدم-_-*
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 42 مهمان