امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

بدرود من تنهام اینجا

برم پیش خدای خویش
 سپاس شده توسط Shawty Girl
آگهی
(15-07-2014، 1:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کُن یه روز جوابشو نمیدوم تا حسابه کار دستش بیاد ! :|
پسره ی گو ..

آره اره آفرین :|

تارا همون س خوب بود آ -_- !

کیانای خر بیا بهت محل هم میدم اینطوری میکنی :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 61
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، T A R A
(15-07-2014، 1:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی من دورت بگردم کیانا خشگلم ! _^_
خر میکنی منو؟؟؟|:یا به معنی زودتر گمشوئه؟؟؟

(15-07-2014، 1:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: |:منم الکی خودمو جر اد|:
ازونا تو سرت|:رو بمیر|:تو گودبای پارتیمم دعوت نیستیا-__-
میدونستم با منی ولی به رو خودم نمیاوردم ^_^

عاشق این اخلاق پخی مم آ ^_^ 
|:بترک|:بمیر|:حالمو گرفتی|:ع*|:
عکس جدید سینارو دیدی؟  *_*
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(15-07-2014، 1:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود من تنهام اینجا

برم پیش خدای خویش
چطوری؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، امیررضا*
(15-07-2014، 1:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان گفتم دیگه کیه خره -_-

الاغه الاغ :|

ندیدی تا حالا ؟ -_-

از همونایی که عر عر میکنن گوشاشون هم مخملیه._.*

منم؟ ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 1:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع خودمونی تر شد...

سلام..

23 ساعت گشنگی.-. ...

2 ساعت خواب .-. ..

من تا آخر این ماه بیشتر دووم نمیارم.__. . ...
روزه؟؟؟از تو بعیده|:پسره ی کافر|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
دلم جی تی ای ای وی میخواد :|
هعی :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-07-2014، 1:10)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:03)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــوریAngel

خواهر النگو هات چقد خوشگله0_0

تازه خریدی؟-_-

واى مرسى عسيسم
اره خيلى گرررررروووووون خريدمAngel

اهورااااااااااااا ؟؟؟

ترسناك شدي 0.0

دارم به اين يقين ميرسم كه ..... /:
دارم ادا در ميارم:|
خجالت بكش

آخه خيلي طبيعي ادا در مياريا |:

وااااااااااي .-.

اهورا ؟؟؟؟

استخفرلا ._.

خجالت چي هست اصن ؟؟؟ Big Grin
از شماها ياد گرفتم:/\
خجالت؟
يه چيزيه كه يه موقع هايى بايد بكشى:|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
(15-07-2014، 1:12)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود من تنهام اینجا

برم پیش خدای خویش
چطوری؟

حالم یا اینکه پیش حدا برم؟
(15-07-2014، 1:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم جی تی ای ای وی میخواد :|
هعی :|

ترواور-_-
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 139 مهمان