امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 0:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من كه سلام دادم|:
تورو نگفدم که|:تو کلن خاتو دوس داری،میدونم خودم((:پرسیدن داره؟؟
خوبه ميدونى
Big Grin

مرضيه يه جاى قضيه مى لنگه|:

پشیمون شدم بیخیال :| ..
-_-
اين درست شبيه همين فيلمس كه امروز ديدم
شوهرخالت كارمند بود؟-_-
صد در صد توسط مريخيا دزد يده شده|:

نوچ :|

-_-

خیلی خزی هوری :|

ازین به بعد به اهورا بگیر هوری^_^ :|||||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(15-07-2014، 0:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیو ایسان **ه تو سرتون|:

با تشکر|:

از اولش هم صد در صد یقین داشتم که منظور کیانا منم -_-

ملت الکی خودتونو جر دادید :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dead Silence
(15-07-2014، 0:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

چون اون خودشو میگیره و فک میکنه بهش محتاجم..در حالی که اصلا اینطور نیس-_-

میدونم واسش مهم نیس پس منم سعی میکنم واسم مهم نباشه :/

من خودمو میگیرم ینی ؟ :| ._.

ولی تو برا من مهمی ._.

با کی قهری الان ؟ ._.

(15-07-2014، 0:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی اینجا اسمش سیاوشه؟! ._.

من ._. !

با من ازدواج میکنی؟! ._.*

آممممـ ._. ؟

آره ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 55
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-07-2014، 0:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تشکر|:

اینا همه لطفِ که شماها دارین در حق من میکُنید :| ._.

چرا من عین دیشب کرمم نمیاد ؟ ._.

عین آدم باشید میخاوم کرم بریزم بزارید یکی بره بعدش شروع میکنم ._.

آخه هرچی بگم اخطار میده :|
اخه دارم ل*مو میبرم،حداقل یه لگد نصیبم کن|:
چقد مهمم من اخه!!!
برم بمیرم بهتره|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-07-2014، 0:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ارهBig Grin
نيكو منم
مخفف نيكولاس|:
نیکول بهتره :/
ولی هم نیکل و هم نیکو اسم دخترونه اص ._.

دو جنسه -_- : |

اخر عمرى فقد دوجنسه نشده بودم كه شدم|:
Big Grin
از مرگ حرف نزن :|
خوشم نمیاد -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
(15-07-2014، 0:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:43)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی نمیگه نرو )`:

اینا چ بچه هایین ک تحویل جامعه دادن ؟ :||

تينا؟:|

مای نیم ایز چراغعلی ._.

لووستر هم بم میگن ._.

تینا کیست ؟ .__. :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
یکی این مرتیکــه رو از من بکنـه >~<   ~~~~>   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=91825

سن دآیی منو داره:|
(15-07-2014، 0:50)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تشکر|:

از اولش هم صد در صد یقین داشتم که منظور کیانا منم -_-

ملت الکی خودتونو جر دادید :|
|:منم الکی خودمو جر دادم|:
ازونا تو سرت|:برو بمیر|:تو گودبای پارتیمم دعوت نیستیا-__-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~
(15-07-2014، 0:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تورو نگفدم که|:تو کلن خاتو دوس داری،میدونم خودم((:پرسیدن داره؟؟
خوبه ميدونى
Big Grin

مرضيه يه جاى قضيه مى لنگه|:

پشیمون شدم بیخیال :| ..
-_-
اين درست شبيه همين فيلمس كه امروز ديدم
شوهرخالت كارمند بود؟-_-
صد در صد توسط مريخيا دزد يده شده|:

نوچ :|

-_-

خیلی خزی هوری :|

ازین به بعد به اهورا بگیر هوری^_^ :|||||

ميدونم:|
هورىBig Grin
اوا خواهرAngel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
صلوات

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 142 مهمان