امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 0:40)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی بام قَری؟! :3

نه گلم من اوه بخورمبات قهر باشم ._. فقد حوصلم سر رفته حرف نزنم بهتره .. ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 52
 سپاس شده توسط T A R A ، Brooklyn Baby
آگهی
(15-07-2014، 0:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا من سلامیدم بت :| !
زحمت کشیدی|:نمیدادی خو|:دستت درد میگیره|:نه عزیز منظورم تو نبودی،تو ماهی که...(:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~
(15-07-2014، 0:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميبينم خيلى تغيىر كردىBig Grin

نه باوا ؟؟؟؟

0.0

انقد تو چشه ؟؟؟؟

خخخخ

(15-07-2014، 0:40)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یو رو نمیشناسم|:دوستای محترمه رو گفتم که خودشونو زدن به نشنیدن|:

قابل توجه دوستان گرامي ^_^

به خدا من اينم ----->  melina -1D -
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-07-2014، 0:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا من سلامیدم بت :| !
زحمت کشیدی|:نمیدادی خو|:دستت درد میگیره|:نه عزیز منظورم تو نبودی،تو ماهی که...(:

قربونت (: ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
یکی نمیگه نرو )`:

اینا چ بچه هایین ک تحویل جامعه دادن ؟ :||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-07-2014، 0:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین؟ (..*)

جانم فاطى؟(:
فاطى اسم جديد گرفتم
نيكوBig Grin
خوبی پاتریک؟._.
اسم جدید ؟ :|
نیکو کیه؟ :|

ارهBig Grin
نيكو منم
مخفف نيكولاس|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 0:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چقد....از بس شما منو دوس دارین...از بس مهم...نمیتونم برم...تاسف واس خودم...ینی در این حد؟؟؟به قول فاطی **ه تو سرم...خدافظ|:لدف کردین،پانشین لدفن،خودم رامو پیدا میکنم...
خودتو عـآدت بده که برات مهم نباشه اگه برای کسی یا کسانی مهم نیستی:|

(:

خدافظ عزیزم...♥
دوست دارمــ...♥
مهی قربونت...تو رو که دارم...شمارمو داری که...خدافظی واسه اینجاس..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(15-07-2014، 0:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نرم چیکار کنم ؟ .-.
با من حرف بزن ._.
یه سوال بپرسم؟.-.

تو که داشتی با یکی دیگه حرف میزدی ._.

جونم بگو؟
اگه یکی که واست مهمه باهاش قهر باشی چیکار میکنی؟._.

به جز منت کشی -_- :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Dead Silence ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، T A R A
(15-07-2014، 0:40)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای

پارمیدا دوست دارم!!

منم دوست دارم عزیزم^_^
بیا پ.خ کارت دارم-_-
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 52

(15-07-2014، 0:43)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی نمیگه نرو )`:

اینا چ بچه هایین ک تحویل جامعه دادن ؟ :||

شوما؟:|

وای خاک ب سرم مرضی یادم رفته بود تویی :|
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 81 مهمان