امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 0:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتار اهورا منم :|

من پاتریکم :|

▬▬

عرفان خفه شو جون برو ب خودت بگو صدبار گفتم بدم میاد ..
من بـآب اسفنجیــم. ._.*
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، S R U H ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
آواتارتو عشخه اهورا!!!!
آقا امیر رضا من بیام داخل گروهتون؟؟منظورم همون جنگست!!!
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ~Mahnaz~
(15-07-2014، 0:20)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من رو نمیزاری تو لیست دوستات ؟ ._.

(15-07-2014، 0:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:16)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امام جمعه موقت چه قدر زیادین 
سلام سروش 
سلام شوتی گیرل
سلام مرضیه 
سلام فاطمه
سلام پارمیدا
سلام الیکا
سلام امیر خمیر
سلام رناک 
سلام مهرناز
سلام خودم
سلام علی
سلام ایسان جون   
سلام مسترن
سلام پنهان
سلام پنهان 2
سلام پنهان 3
سلام پنهان 4
مهنـــآزم نه مهرنــآز -__-

اوه اره گفته بودی :| 
خوبه که یادتونه -_-
(15-07-2014، 0:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ب این پسره بگو دورو برت نپیجه اعصابمو داره کم کم خورد مبکنه :|
کدوم پسره ؟!؟!؟

شما نیسی !
(15-07-2014، 0:13)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:12)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ب این پسره بگو دورو برت نپیجه اعصابمو داره کم کم خورد مبکنه :|

؟

هاع ؟ :|

ببین داداش کوچیکه همسن پسرعممی و مث اون میمونی واسم !

نمخوام بات بد باشم !

حالا تو هر چقد میخوای بد باش :|

نشناختموتون به خاطر اسم اما ار بخورد دوستانه و زیبا ی شما فهمیدم رسک...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(15-07-2014، 0:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:|Big Grin

سلامBig Grin

آواتارتو عشق اصد اهوراRolleyes :| !

ميدونم مرضيهBig Grin
خوبى؟

پارميدا بپا خفه نشى|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، # αпGεʟ
(15-07-2014، 0:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر پشت سر من زر زدین -_- Big Grin

لیاقت نداری اصن میخواستم واست یکیو پیدا کنم :|

اون علامت خنده برای چی بود ؟
شوخی کردم دیگه
تا میتونین یکیو پیدا کنین

با تشکر از دوستان عزیز Big Grin
پیدا شده علی

واقعا ؟!
کدوم گوریه حالا Big Grin
نفله اون صندوقو خالی کن
منم پیدا کردم برات
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 41

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
(15-07-2014، 0:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

▬▬

من بـآب اسفنجیــم. ._.*
منم شهید فهمیده

توی کارتون شهید فهمیده هستم !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-07-2014، 0:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

▬▬

من بـآب اسفنجیــم. ._.*

من سندیم ._.*
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 41

همیشه تیکه های معنادار و سیاسی کارتون باب اسفنجی..

دیالوگای پاتریکه..

این آواتار اهورا یه حرکت سیاسیه._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، T A R A ، Dead Silence
نقل قول: آره ||||:

فاطی انقدر گریه کرد !!!

گفت من فقط علی رو میخوام

اصلا جیغ میزد میخواست خودکشی

کنه !!!
این وصله ها به من نمیچسبه -_-

(15-07-2014، 0:17)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیا پاری از آوا هر سوالی داری بپرس ._.
فاطی؟ :||
چیکار کنم خب من حکصله ندارم تو هم بیکاری-_-
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 136 مهمان