امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

شیوا من رو نمیزاری تو لیست دوستات ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 26
 سپاس شده توسط الیکا0 ، Mïņ̃†êR
آگهی
پارمی >-<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 26

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط الیکا0 ، # αпGεʟ
(14-07-2014، 23:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا نبینم دیگه چرت و پرت بنویسی وگرنه بجای ویرایش پاک میکنم بدرود 

برو پاک کن..

بدو..

ببین بامن کج نشو برات بد میشه من که میدونم از کجا میسوزی پس نزار سوزشتو زیاد کنم Wink
شیوا ~~> خصوصی.

اینجا نَ .. :|
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
سلام به همه
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(14-07-2014، 23:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یسری اطلاعات بدم برم باماکان نیستم بخاطر برخی دوستان وکارایی که کردن 

باکسیم نمیخوام باشم تو دنیای مجازی بدرود
cry girlcry girlcry girl
The music feels better

سپاس شده توسط الیکا0
من عیسی ....

پسر روح القدوس هستم !!!

احترام بذار |||||:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط melodi+ ، الیکا0 ، saeedrajabzade ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-07-2014، 23:40)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:39)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:37)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:36)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:35)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر ی روز طلاقم میده&_& خخخخخ

مگه من مردم طلاقت بده؟
تا ابد باید باهات بمونه
پس بچه و خونه داری چی میشه؟

من شوهرنمیخوام>>___<<

علی و تو
علی و رها
خوبه اسماتون بهم میان
خوش بخت شین
دوتا کبوترای عاشق-_-

علی کیه؟
جمعه عروسی میکنید
من میخام خاله شم^_^
بعدا حتی یه دقه همدیگرو نبینید از غصه دق میکنید

سپاس شده توسط الیکا0
(14-07-2014، 23:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 23:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا نبینم دیگه چرت و پرت بنویسی وگرنه بجای ویرایش پاک میکنم بدرود 

برو پاک کن..

بدو..

ببین بامن کج نشو برات بد میشه من که میدونم از کجا میسوزی پس نزار سوزشتو زیاد کنم Wink
خوبه میدونی:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence
این رضا و ایسان مشکوکن :|

قهرید شما دوتا باهم ؟ -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، melodi+ ، الیکا0
(14-07-2014، 23:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من رو نمیزاری تو لیست دوستات ؟ ._.
تو هم که اصلا دوست نداری !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط الیکا0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 104 مهمان