امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غذاهایی که خودمون درست کردیم

#1
این تآیب همونطور کِ از اسمش مُشخصه بَرای بِ اشتراک گُذاشتن ایده هآی شُمآ عزیزآن

در امر آشپزی است ..


از عزیزآنی کِ دوست دآرن مآهمـ از هُنر آشپزی اونهآ ایده بگیریمـ میخآمـ غذاهایی روُ که

خودشون
میپزن رو بآ تصویر وَ توضیحآت لازمـ در این قسمت بزآرن ..


حتما اسمـ غَذارو ذکر کُنید وَ اگه غذآی خآصی بود مَواد لازمـ وَ طرز تهیه اش رو هَمـ بزارین ..

از گُذاشتن پُست اسپمـ خوددآری کُنید ..

اَگر سوالی در رابطه بآ عکس دآرید بِ لینک زیر برید وَ گُذاشتن عکس رو یآد بگیرید ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Click |:

+ پیتزآی گوشت و قآرچ ..

خمیر پیتزا شیر آوران _ گوشت چرخ کرده _ فلفل دُلمه ای _ سس _ قآرچ _ سوسیس دودی _ پنیر پیتزا مطهر ..

قَبل از فر ..

غذاهایی که خودمون درست کردیم 1

بَعد از فر ..

غذاهایی که خودمون درست کردیم 1

پاسخ
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ★MoRpHeUsS★ ، ali alipour ، Adl!g+ ، gh@z@le♥ ، زیبا دخت ، sara-ice girl ، PISHY ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، P e D i ، مهدیس ♥♥♥ا ، هلیا سرچمی ، mahdi0191 ، خورشید(عاشق نیوشا ضیغمی) ، ارش سلوکی ، tida 2 ، اشپزخونه ، ◄Iяαи► ، PROOSHAT ، ✘v!☻lent girl✘ ، فاطمه خانم ، First Star ، ḲℑℳℐÅ ، عاطی جوجو ، -Nᴇɢᴀʀ- ، "تنها" ، فرانه ، عاشق frozen ، hasti-a ، صوصن ، ❤ஜelenaaஜ❤ ، Sadaf 2014 ، nasem ، Faust ، Tɪɢʜᴛ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ღSηow Princessღ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، Mason ، سارا گل فخرابادی ، Interstellar ، beber2003 ، CTG ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، Dead Silence ، eɴιɢмαтιc ، L²evi ، βΑllεяiηΑ♡ ، @AMIN@ 2002 ، # αпGεʟ ، ★ASAL-GIRL★ ، SANY ، Thyme ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮ ، FARID.SHOMPET ، **zeinab** ، sober ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ÆҐÆŠĦ ، Silver Sun ، عشق خداوچادر ، sara006 ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ○°łåmýå°○ ، yas.. ، DAZZLING BOY ، Son of anarchy ، ρυяρℓє_ѕку ، ѕтяong ، تینا45 ، ຖēŞค๑໓ ، شـــقآیــق ، موناجون خوشگل
آگهی
#2
Star 
مـواد لـآزانیـآ |: :

گوشت چرخ کرده رو تفت میدیم،قارچ و فلفل دلمه ای رو به همراه ادویه ی لازانیا زرد چوبه فلفل نمک و رب اضافه میکنیم!! بعدش ورقه های لازانیا رو تو آب جوشی که توش روغن و نمک

ریخته ایم می اندازیم بعد از 8 تا 10 دقیقه وقتی که ورق ها نرم شدن آب کش میکنیم . سس سفید هم به این طریق درست میکنیم:دو قاشق سوپ خوری آرد سفید با 50 گرم کره تفت میدیم

یه لیوان شیر کم کم بهش اضافه میکنیم.وقتی مایع تقریبا غلیظ،قلیز،غلیز،قلیظ،غلیض،قلیض شد زیرشو خاموش میکنیم |: 50 گرم خامه بهش اضافه میکنید

تو ظرفی که قبلا چرب کردیم ورق های لازانیا رو میچینیم روش مواد گوشتیمون رو میریزیم روش سس سفید و روش پنیر پیتزا و همینظور لایه لایه میچینیم !! |: 20 دقیقه

تو فر بزارید آماده میشه |: !!


غذاهایی که خودمون درست کردیم 1
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe غذاهایی که خودمون درست کردیم 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ★MoRpHeUsS★ ، Adl!g+ ، زیبا دخت ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، tida 2 ، اشپزخونه ، ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘ ، مهربان ترین دختر دنیا ، PROOSHAT ، Jouliet ، "تنها" ، ❤ஜelenaaஜ❤ ، Neda bidel ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، Spell † ، sober ، Silver Sun ، yas.. ، ρυяρℓє_ѕку
#3
تخم مرغ نیمرو

مواد لازم :

1 عدد تخم مرغ

30 تا 50 گرم کره

نمک و فلفل به مقدار لازم


ماهی تابه را داغ کرده و کره را

در داغل ماهی تابه می اندازیم

بعد از آب شدن کره

تخم مرغ را می شکنید

اخطار: مراقب باشن لباساتون

کثیف نشه

بعد کمی نمک زده

و برای تزیین کمی فلفل بپاشید

حال تخم مرغ نیمرو شما آماده است

عکسی از تخم مرغ نیمرو من :

غذاهایی که خودمون درست کردیم 1
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پاسخ
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، ✘v!☻lent girl✘ ، فاطمه خانم ، girl of chaos ، فرانه ، hasti-a ، tyjtfhdhr ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ( lιεβ ) ، نیلا....... ، CTG ، صوصن ، ★ASAL-GIRL★ ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، sober ، ϟ Gσтнıc ναмρıяє Gıяʟ ϟ ، !...@dors ، Silver Sun ، sara006 ، yas.. ، Son of anarchy ، ρυяρℓє_ѕку
#4
غذاهایی که خودمون درست کردیم 1
مواد لازم : برای 6 نفر
 
 
گوشت چرخ کرده

0/5 کیلو

پیاز درشت

1 عدد

فلفل درشت دلمه

2 عدد

سیب زمینی

0/5 کیلو

روغن
به میزان کافی
سبزی دلمه
1 کیلو
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
نان لواش
20 عدد
آرد
3 قاشق غذا خوری
 
 
طرز تهیه :
 
فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
پاسخ
 سپاس شده توسط PROOSHAT ، ❤ஜelenaaஜ❤ ، # αпGεʟ ، !...@dors ، Silver Sun ، yas.. ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
#5
پیتزا :| 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/lf15gl09jj74myjtu85j.jpg

موادلازم:
گوشت چرخ کرده     200گرم
فلفل دلمه ای         1عدد
رب گوجه فرنگی      3قاشق غذاخوری
قارچ                     200گرم
پیاز                      1عدد
کالباس                200گرم
پنیرپیتزا                به مقدازلازم
نمک فلفل پودر اویشن  به مقذار دلخواه
 

طرزتهیه:
پیاز راخرد کنید ودرون ماهیتابه بامقداری روغن تفت بدهید تانرم شود سپس گوشت نمک فلفل وپودر اویشن رابه ان اضافه کرده وباحرارت ملایم تفت میدهیم!پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد 1قاشق رب گوجه فرنگی اضافه نموده ودوباره تفت میدهیم وپس از 5دقیقه از روی حرارت اجاق برمیداریم!
 
کالباس رامکعبی خرد کنید پیاز راحلقه ای خرد کنید فلفل دلمه ای را ریز کرده مقداری زیتون هم ریز کنید!
 
خمیر پیتزا را نازک پهن کنید 2قاشق رب گوجه فرنگی راتفت داده تا بوی خامی ندهد سپس با قلمو روی خمیر پیتزا پخش کنید ومقداری پنیر بریزید وتمامی موادی راکه خرد کرده بودید(کالباس پیاز و...)به همراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید ودر انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهیدوروی ان زیتون بریزیدو اجازه دهید پیتزای شما 20دقیقه بماند تا خمیر استراحت کند ودر زمان پختخوب ترد وبرشته شود.
 
پیتزا را به مدت 15الی 20 دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم البته فر را باید از قبل در دمای 180 درجه گرم کنید!
 
در صورتیکه میخواهید روی پیتزای شما طلایی شود گریل بالا را روشن کنید ومواظب باشد پنیر پیتزایتان نسوزد! پیتزایتان را باسس دلخواه سرو نمایید
پاسخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، ✘v!☻lent girl✘ ، ❤ஜelenaaஜ❤ ، Faust ، ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، sober ، Silver Sun ، yas.. ، Son of anarchy
#6
  • برنج آبکش شده سه لیوان
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • ماست نصف لیوان
  • زعفران دم کرده نصف لیوان
  • مرغ پخته و ریش شده دو لیوان
  • نمک و دارچین به مقدار لازم

این مقدار مواد برای 4 تا 5 نفر کافیه.



بهترین راه آبکش کردن برنج

برای آبکش کردن برنج،اون رو از قبل سه چهار ساعت با نمک زیاد خیس میدیم. بعد آبش رو خارج میکنیم و برنجها رو آب میکشیم تا نمک اضافیش بره. بعد در قابلمه حدود پنج لیوان آب رو به جوش میاریم و برنجهای خیس داده شده رو با مقدار کمی نمک در آب جوش میریزیم و میذاریم که بجوشه، وقتی کمی جوشید یک دانه از برنج رو برمیداریم و با ناخن نصفش میکنیم، وقتی به اندازه یک نقطه سفید وسطش خام بود آبکشش میکنیم. این بهترین راه برای آبکش کردن برنج هست.

پختن مرغ

مرغ رو همیشه بهتره در آب کم بپزین. اینطوری تمام طعمش رو به خودشمیگیره و به آبش نمیده و خوشمزه تر میشه. مرغ رو در مقدار کمی آب با پیاز و کمی نمک و زردچوبه و دارچین (در صورت تمایل) روی حرارت ملایم میگذاریم که بپزه. و بعدش ریش ریش میکنیم.

دم کشیدن زعفران

زعفران رو در آب جوش میریزیم و میگذاریم تا حدود نیم ساعت دم بکشه.
برای تهیه ته چین

مهمترین قسمت ته چین مرغ همون ته دیگش هست، در واقع برای همین هم اسمشته چین هست. به این صورت که ماست و زرده تخم مرغ و نصف زعفران دم کشیده رو با تقریبا نصف مقدار از برنجی که داریم مخلوط میکنیم و در قابلمه نچسبی که کفش رو از قبل چرب کردیم میریزیم. بعدش هم مقداری از مرغهای ریش شده رو روش میچینیم. و روی اون رو یک لایه از برنج و زعفران میریزیم و روی اون رو مرغ های ریش شده میچینیم و اونقدر این کارو تکرار میکنیم تا مرغ و برنجمون تموم شه.بعش هم روش رو کاملا با قاشق فشار میدیم تا مواد فشرده بشه و بعدش روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشه. اگر دوست داشته باشین میتونین از زرشک و خلال بادام و پسته خیس داده و تفت داده در لایه ها استفاده کنین. در انتها کمی زیرش رو زیاد میکنیم تا ته دیگش بگیره و بعد از یک دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم.

وقتی که دم کشید برای اینکه راحت و یکدست از کف قابلمه جدا شه پشت قابلمهرو کمی آب سر میزنیم و بعد در ظرفی قابلمه رو برمیگردونیم تا ته چین کامل و یکدست برگرده. میتونید روش رو با زرشک و خلال بادام و پسته خیس کرده و تفت داده تزیین کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهایی که خودمون درست کردیم 1 :P:P:P:P:P
خب فکر کنم همه نکته هاشو گفتم اره گفتم امیدوارم بپزید خوشتون بیادTongueTongueTongue
غذاهایی که خودمون درست کردیم 1غذاهایی که خودمون درست کردیم 1" />                   
پاسخ
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، AعطریناA ، # αпGεʟ ، sober ، yas.. ، ຖēŞค๑໓
#7
خُ خُ خُ ^_^

تایب ویرایشید شُد (:

البته یه چند تا عکس هست که یه هفته پیش درست کردم (:

ولی نمیدونم عکس بامیه کُجا گم ُ گور شُد :|

ولی دارمـش اونم میزارم ._.

این کیک یزدی که همین دیروز درست کردم ((: !


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20150626-144003.jpg

مواد لازم :
آرد 1 و 1/2 لیوان . شکر 2/3 لیوان . روغن مایع 2/3 لیوان . ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری . تخم مرغ 2 عدد . بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . پودر هل مقداری

__________________________________

اینم ژله هستش که قبل ماه رمضون درست کردم :|

همون ژله خودمون ِ اما با بستنی قاطی شُده ..

ژله هارو باید رو سطح صاف بریزید نه روی هم :|

بعد هم که درست شُد با چآقو مُستطیل هایی با طول بزرگ ُ عرض کوچیک درمیارید .. بعد به صورت رولتی درمیـارید و دوباره توی یخچال میزارید تا خوب خودش ُ بگیره !

این ُ خواهرم درست کرد :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image-8e941e831b0508a1e41caa29716195f65914865fdaeb514210e8b60e29af36db-V.jpg

اینام من ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image-e5971019a835a811325e306c969ad7542e001bd61195ca74a1149daa4af9de77-V.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط _wιɴɴer_ ، CTG ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، نیلا....... ، عشق بارسا23 ، Mason ، Thyme ، # αпGεʟ ، sober ، Silver Sun ، yas.. ، Son of anarchy ، ຖēŞค๑໓ ، شـــقآیــق
#8
اینم اون بامیه خوشمزه که گُفته بودم ._.

اول بامیه :

آرد 1 لیوان . آب 1 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . کره 50 گرم . شکر 2 قاشق غذاخوری

بعد شیره اش .. :

شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/4 لیوان . زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری

شیره بامیه : طرز تهیه شربت بامیه : آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد

خود بآمیه :
طرز تهیه بامیه : آب و کره را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید ، آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.
قابلمه خمیر را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت به خمیر اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.
خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید سپس در روغن مایع داغ قیچی کنید تا سرخ شود ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.
بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ، حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد.

نکته ها : در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد ، در زمان بریدن بامیه سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.


البته حوصله نداشتم خودم طرز تهیه ر ُ بنویسم .. :|

برای همین کُپی کردم ._.

( بدون قیف :| )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/bm73mxro7dd1uean3cm4.jpg
جآتونم خآلی خیلی شبیه بامیه های بیرون شُد ._______.
_______________
اینم کیک شُکُلاتی که در عرض 1 ساعت حله ._.

همین الان درستش کردم :|

مواد لازم :

تخم مرغ 6 عدد . شکر 250 گرم . آرد 200 گرم . شیر 1/2 لیوان . روغن 3/4 لیوان
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری . وانیل 1/2 قاشق چایخوری . بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

( البته میتونید جآی شیر مآستم بریزید ._. من همین الان ماست ریختم :| )


طرز تهیه : ابتدا مواد خشک ( آرد ، وانیل ، پودر کاکائو و بکینگ پودر ) را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید
تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط ارد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

قالب کیک را چرب کنید و روی ان کمی ارد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 – 60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.

کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود سپس از قالب دراورده و سرو کنید ، میتوانید کیک شکلاتی را ساده یا بهمراه خامه و سس شکلاتی و … سرو کنید.

اینم عکس (= :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/afhxedga3jsidbgiybub.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط ★ASAL-GIRL★ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Mohammad 77 ، عشق بارسا23 ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Mason ، آویـــسـا ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، # αпGεʟ ، sober ، Silver Sun ، yas.. ، DAZZLING BOY ، Son of anarchy ، sama00
#9
این شیطون ُ بالاخره پیدا کردمـ (= !

این وقط شبی اصلا حال ُ حوصله نوشتن ندارم :|

خوابم میاد برای همینم کُپی کردمـ ._.

مواد لازم:
آرد کاملا سفید 100 گرم
تخم مرغ 5 عدد
شکر 100 گرم
آب گرم 3 قاشق سوپخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری
پودر شکر یک فنجان برای تزئین روی رولت
مواد داخل رولت :
خامه 150 گرم
پودر شکر یک دوم فنجان
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود. یک دوم شکر را به آن اضافه کرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن کامل، آن را کنار می گذاریم.
زرده ها را با وانیل و آب گرم به هم می زنیم تا کف کند. بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پادر را یک بار الک کرده و به تدریج به زرده اضافه می کنیم.
سفیده را در سه مرحله داخل مایع می ریزیم و آرام و به صورت دورانی و در یک جهت آن را به هم می زنیم. کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم و با کاردک سطح آن را صاف می کنیم. سینی را در فر350 درجه به مدت20- 15 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود.
برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم.
سپس نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان ، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و بلافاصله نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود. نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم. مجدداً نان را لوله کرده و روی آن را با پودر شکر یا خامه آماده شده تزئین می کنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم.
امیدواریم با تهیه این رولت خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

وَ این هم شیرینی رولــتی مـــآ ^__________^ :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/yzd6ene4jauerms9c06t.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ ، عشق بارسا23 ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Mason ، آویـــسـا ، # αпGεʟ ، yas.. ، DAZZLING BOY ، sama00
#10
طـرز تهیه گوشفیل .. ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهایی که خودمون درست کردیم 1
مواد لازم برای تهیه گوشفیل
•تخم مرغ 1 عدد
•شیر نصف فنجان
•بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
•روغن جامد یا کره 2 قاشق غذا خوری
•ماست 2 قاشق غذا خوری
•شربت 2 قاشق غذا خوری
•آرد به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر گوشفیل

تخم مرغ وشیر وروغن را مخلوط میکنیم بعد ماست و دوقاشق از شربت پایین که درست کردیم بر میداریم مخلوط موادمان میکنیم بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم ودر آخر آرد را اضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم .
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهایی که خودمون درست کردیم 1

قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر 2 میلی متر باز میکنیم و با چاقو به شکل لوزی برش میدهیم.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهایی که خودمون درست کردیم 1

وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهایی که خودمون درست کردیم 1


نکات کلیدی تهیه گوشفیل
•آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد
•در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوشتفیل ها استفاده کنید.
•از داغ بودن روغن مطمئن بشید .بعد لوزی ها را سرخ کنید
•حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید .
•حتما بعد از سرخ گوشفیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذاهایی که خودمون درست کردیم 1

منبع : دونفره
پاسخ
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، عشق بارسا23 ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، eɴιɢмαтιc ، DAZZLING BOY ، آویـــسـا ، Thyme ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، # αпGεʟ ، yas.. ، Son of anarchy ، sama00


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بهترین غذایی که درست کردی چی بوده ؟
  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟!
  ماکارونی هفت رنگ درست کنید
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره
  آموزش درست کردن سالاد کبیج
  آموزش درست کردن “ترافل شکلاتی” خوشمزه و دلچسپ
  نحوه ی درست کردن بورک ترکیه‌ای

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان