امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ

نیکو هنگام خدافظی کل اعضای خوانواده باس پسپاس بدن دوبراع تست می کنم خدافظ:|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Shadow of Death ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(14-07-2014، 13:33)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:23)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن حرف نمیــزنم ... فقــط سپــاس میــدم (:

مآی لاو ؟! ._.*

تو دیگــه منو دوست نمیــدآری .. cry girl ..

انقدر مــآی فــرند منــو اذیــت نکنیــن بی ادبــآ ..
خــُو زن نمیخــآد دیگــه چیکــآرش داریــن ؟

قربون ادم چيزفهم:|
بزن قدش ماى فرندBig Grin

پیـــس پیـــس (:
3cy
اخــم کن به اینـــآ .. پــررو شــُدن ..!

-_-
اخه فاطم ميگه أخم بهم نميادBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Shadow of Death ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-07-2014، 13:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه داستانی !

چقدر جالب شد (:

مرضیییییییی >_______<

این تخمه رو کجا گذاشتی ؟! .. O_O

تخمه رو ول کن >______<

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=93134

افلاینه :hlp:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆ ، Shadow of Death
سیلام سلوم سلوم سیلیمBig Grin
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Shadow of Death ، Navisa. ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(14-07-2014، 13:34)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام جمیعا

رمان رو خوندی؟؟؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ 51
 سپاس شده توسط Shadow of Death
میشه بسته ؟

دیگه هرچیزی ی حدی داره ! ..

شورشو دیگه در نیارید دیگه .. !

با هر چیزی دیگه شوخی نمیکنن (: !

پرند جونم بتمرگ سر جات .. فاطمه تو بتمرگ ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ 51
 سپاس شده توسط Navisa. ، Shadow of Death ، † αƖιєη † ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دوباره کی با کی مزدوج میشه؟
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(14-07-2014، 13:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:32)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا و رکسانا .... :v

مبارکه ._.
الان من زن داداش شدم؟
تو هم مگه خواهر اهورایی؟
خبر نداشتي؟؟

تازه من ابجي عرفانم هستم :>

رزي زن داداش منه .___.*
 سپاس شده توسط Thyme ، † αƖιєη † ، Shadow of Death ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(14-07-2014، 13:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم من بیچاره .. ._. !

سلامـ :| !

جیییغ آیســان ^_^
خوش اومـــدی (:

(14-07-2014، 13:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:26)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:23)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن حرف نمیــزنم ... فقــط سپــاس میــدم (:

مآی لاو ؟! ._.*

تو دیگــه منو دوست نمیــدآری .. cry girl ..

انقدر مــآی فــرند منــو اذیــت نکنیــن بی ادبــآ ..
خــُو زن نمیخــآد دیگــه چیکــآرش داریــن ؟

*** خوردی من دوستت می دارم ._.*

دوورووخ گــو نگـــو -_-*
واقــعــا ؟ جییییییییغ عخشـم ♥_♥

(14-07-2014، 13:32)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:30)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:28)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی من نمیخوامت >_<

من هیچکسو نمیخوام 

فهمیدی رکی؟ 

چیــشــُد یــدفه ؟ ._. ؟

هیچی ر*ده شده تو اعصابم دوباره از اون روزاست که دارم جنی میشما >_<

آهــا ..
الان عصبــی ؟
بــآشع ..
مننظری ندآرم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT× ، Shadow of Death ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-07-2014، 13:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 13:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه داستانی !

چقدر جالب شد (:

مرضیییییییی >_______<

این تخمه رو کجا گذاشتی ؟! .. O_O

تخمه رو ول کن >______<

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=93134

افلاینه :hlp:

چرا اون حرفا رو میزد ؟! ._.*

چی شده ؟! ._.*
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Shadow of Death

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: