امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ

(14-07-2014، 11:28)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Ahang jooON، ALONE B0Y، saeedrajabzade، SomeOne ×، Thief، شیـבآ شَهــریوَرے، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮، ✯مهرزاد✯، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

سلام : علی، رزی، سعید، امیرحسین، آهنگ، شیدا، آضر، مهرزاد، پنهان 123
دیوس بابا من چی؟Tongue
اوه مای گاد اسم چلغوزت نبود 0_0 سلام خوبی؟
(14-07-2014، 11:27)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Ahang jooON، ALONE B0Y، saeedrajabzade، SomeOne ×، Thief، شیـבآ شَهــریوَرے، ♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮، ✯مهرزاد✯، ツℒმMἶმツ3 کاربر پنهان

سلام : علی، رزی، سعید، امیرحسین، آهنگ، شیدا، آضر، مهرزاد، پنهان 123
علیکم السلام حاج اقا ^_^

خوبین؟Angel

ساراااااااااااااااایی؟cryingcrying
ممنون شما خوبی؟
اری Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد169 ஜ۩۩ஜ 13
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ×ThundeRBolT×
آگهی
(14-07-2014، 11:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینم نبودم بضیا دم دراوردن !! |:
بی تفاوت براچی خواهرمو هویجوری ول کردی :|
خواهرت خیه ؟ |: 
همــه مگه مث تو بیکارن شب روز باشن فلش |:
تینا -_-*
احتمالا افسردگی حاد داره دیه بام حرف نمیزنه!
یا نکنه از هم جدا شدین
یا این که...

بابا اکتیو!
بابا فعال!
بابا پرکار و مشغله
من روز و شب تو فلش نیسدم!
من فقط روزی 3سااعت تو فلشم :|
اها لاسر گرل رو میگی :| 
چــی شــده
-_-*
من حس خوبی نسبت به این قضیه ندارم
چیزی نشده!
ینی اگه هم شده باشه تینا یه جوری شده دیه
نمیگه :/
به هر حال من نمیخوام دخالت کنم ولی برو باهاش بحرف شاید دلش بخواد یه چیزی بهت بگه که روش نشده باشه یا...

چه بدونم ولی برو ازش یه حالی بپرس .-.

البته من همه ی اینا رو حس میکنم
اما خو حسم هچیوخت اشتب نمیکنه :|

سپاس شده توسط šhεïdα
(14-07-2014، 11:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2014، 11:22)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
فاطی×!×
جون ؟ ._.*

(14-07-2014، 11:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش گذاشتن بری:V..؟
آره ._. شکر خوردم T_T 

ولی میگه اگه نمره هات خوب باشه سال بعد یه کاری میکنم بری مدرسه نمونه دولتی که خیلی خوب میشه واسم ._. 

اَه اَه دماغ دراز میگفت بلد نیست دخترتون چادر سرش کنه بهش یاد ندادن ؟ -_- 

هوففف >_< 

آ راستی رضا .. چ رشته ای میری تُ ؟ ._.
نه عزیز من همینطوری الکی نیس...

البته نمونه شیر تو شیره._. ..

میشه...

من؟

تجربی..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
المان همیشه قهرمآنه...♥HeartHeartHeartHeart

بآی آل♥

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، F A R ! N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
ahang?
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، šhεïdα
من کامپیوترمو ری استارت کنم بیام >_<

فعلا
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Mᴏsᴇs ، šhεïdα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، F A R ! N
سارا آبجی جون خیلی حال کردیمBig Grin
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط spent †
بدرود همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
به یه نفرمیگن :ببخشید جسارتا واقعاشرمندم روم به دیوار اسم شما چیه؟؟میگه اینجورکه توپرسیدی احتمالا: گهِ |:
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، F A R ! N
(14-07-2014، 11:30)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

المان همیشه قهرمآنه...♥HeartHeartHeartHeart

بآی آل♥

آرژانتینه که قهرمان هست و بهترین بازیکن جهان رو داره با دروازه بانی که تقریبا توی 5 بازی گل نخورده
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

پرش به انجمن: