14-07-2014، 6:48
سارا خوب چرا ادمو ميزاري تو خماريش
من حالا تا شب مخم درگيره اينه
|
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد168(2) ஜ۩۩ஜ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-07-2014، 6:48
سارا خوب چرا ادمو ميزاري تو خماريش
14-07-2014، 6:50
واقعا می خوایی بمیری ؟
- هیچکس به خاطر اینکه "بمیره" خودکشی نمی کنه ! پس چرا اینکارو انجام میدن ؟ - برای اینکه "درد" رو متوقف کنن.همین.
خدایا...
آسمان چه مزه ایست؟! من، تا به حال فقط زمین خورده ام! روی قلبی نوشته بودن: شکستنی است ؛ مواظب باشید !!! ولی من روی قلبم نوشتم: شکسته است ، راحت باشید !!! چه بسا افرادی که حــــــــتی رانندگی بلد نیستند ؛ ولی .... به چـــــه زیبایی " دور " زدن را بلدند ... !!! گاهی نمیشه دست از دوست داشتن یکی برداشت حتی وقتی ازش متنفری ... هیچوقت کسی رو آنقدر بالا نبرید که دیگه دست خودتونم بهش نرسه...! بهت گفتم با دلم ، بازی نکن ...ببین ...خرابش کردی ...دیگه عاشق نمیشه ... ویکتور هوگو میگه: آدم ها در دو حالت همدیگر را ترک می کنند ، اول اینکه احساس کنند کسی دوستشون نداره، دوم اینکه احساس کنند یکی خیلی دوستشون داره (14-07-2014، 6:48)روناك عاشق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اوف باشه باو
14-07-2014، 6:55
مـــــــــــــرسییی سارا عالییی بوووودن
14-07-2014، 6:56
(14-07-2014، 6:55)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش میکنم عزیزم قابلی نداشت
14-07-2014، 6:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-07-2014، 7:05، توسط روناك عاشق.)
[rtl]من زخم های بی نظیری به تن دارم[/rtl]
[rtl]اما تو مهربان ترینشان بودی[/rtl] [rtl]عمیق ترینشان[/rtl] [rtl]عزیز ترینشان[/rtl] [rtl]بعد از تو آدم ها…تنها خراشی بودندبر من که هیچ کدامشان به پای تو نرسیدند[/rtl] [rtl]عشق من…خنجرت کولاک کرد…[/rtl] تنها بودن قدرت می خواهد
و این قدرت را کسی به من داد که روزی می گفت تنهایت نمی گذارم .......! مينويسم دوستت دارم!!
نگو تكراريست...
شايد روزي نبودم تا تكرارش كنم...
دم از بازی حکـــــــم میزنی ... ! دم از حکــم دل میزنی پس به زبان " قمــــــــــار " برایت میگویم ! ... قمـــار زندگی را به کسی باختم که " تک " " دل " را با " خشـــت " برید جریمه اش " یک عمر"" حســــرت" شد! ... باخت ِ زیبایی بود! یاد گرفتم به "دل" ، "دل" نبندم! یاد گرفتم از روی "دل" حکم نکنم! "دل" را باید " بُــر" زد ایـטּ روزها غرق سـڪوتم...
سـڪوتے برگرفتـﮧ از تنهایے... سـڪوتے ڪـﮧ בر پشت فریاבهاے بے صـבایم است בلگیرم از פֿـوבم ، از سـڪوتے ڪـﮧ نمیشڪنـב... از لبانے ڪـﮧ نمے פֿـنـבنـב ، و از چشمانے ڪـﮧ بے روح شـבه انـב... ایـטּ روزها آسماלּ פֿـاڪسترے است... وانمود ...
عبور می کنم هر شب ... از کنار نیمکت های خالیه پارک ... طوری که انگار کسی درنیمکت های اخرین ... انتظار مرا می کشد ........ و به انجا که میرسم بغض گلویم را می گیرد و باید وانمود کنم که باز هم دیر رسیده ام ... تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت
فقــط یــک کلمـــــــه اسـت میگـــــــــــذرد امـــــا جان میگرد تا بگـــــــذرد امروز رگ احساسم را با " تیغ بی تفاوتی" زدم...!!!
قید احساسم را زده ام اما....... تو راحت باش...!
14-07-2014، 7:05
پریاااااااااااا؟؟؟؟؟؟رونی؛؟
14-07-2014، 7:06
مرسی رونااااااااککککک معرکهههه
بچه ها فوق العاده بووود
14-07-2014، 7:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-07-2014، 7:08، توسط روناك عاشق.)
بله سارا؟؟؟
(14-07-2014، 7:06)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش
14-07-2014، 7:09
کجارفتین پس؟ارسال های من حداقل چندتا باید باشه ای ستاره گنده طلایی بگیرم؛؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|