امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان باگت

#1
نان باگت 1

مواد لازم:

ارد:نیم کیلو

شکر:یک قاشق غذاخوری

مایه خمیر ترش:دو قاشق غذاخوری

اب گرم:یک پیمانه

روغن:یک قاشق غذاخوری

نمک:یک قاشق مرباخوری

شیر:یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ارد،نمک ومایه خمیر را خوب با هم مخلوط کنید.نصف شکر و روغن را در اب حل کرده و روی ارد بریزید و خمیر درست کنیدوخمیر را به مدت پانزده دقیقه ورز دهید،سپس را به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر بالا بیاید.خمیر بالا امده را مجددا مالش دهید.سپس ان را به شکل دلخواه لوله کرده و در سینی فر قرار دهید. فر را روشن کنید و یک کاسه اب وسط ان قرار دهید.بقیه ی شکر را در شیر حل کرده و روی خمیر بمالید.سینی را به مدت پانزده دقیقه در جای گرم بگذارید تا خمیر ، کمی بالا بیاید وسپس ان را در فر قرار دهید و بگذارید به مدت۲۵ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد فر بماند.وقتی نان پخته شد و به رنگ طلایی در می اید،سپس می توانید ان را مصرف کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه سالاد باگت...خیلی ساده

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان