08-08-2012، 13:12
مواد لازم:
ارد:نیم کیلو
شکر:یک قاشق غذاخوری
مایه خمیر ترش:دو قاشق غذاخوری
اب گرم:یک پیمانه
روغن:یک قاشق غذاخوری
نمک:یک قاشق مرباخوری
شیر:یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ارد،نمک ومایه خمیر را خوب با هم مخلوط کنید.نصف شکر و روغن را در اب حل کرده و روی ارد بریزید و خمیر درست کنیدوخمیر را به مدت پانزده دقیقه ورز دهید،سپس را به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر بالا بیاید.خمیر بالا امده را مجددا مالش دهید.سپس ان را به شکل دلخواه لوله کرده و در سینی فر قرار دهید. فر را روشن کنید و یک کاسه اب وسط ان قرار دهید.بقیه ی شکر را در شیر حل کرده و روی خمیر بمالید.سینی را به مدت پانزده دقیقه در جای گرم بگذارید تا خمیر ، کمی بالا بیاید وسپس ان را در فر قرار دهید و بگذارید به مدت۲۵ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد فر بماند.وقتی نان پخته شد و به رنگ طلایی در می اید،سپس می توانید ان را مصرف کنید.