13-07-2014، 0:36
مواد اولیه :
فيله مرغ
300 گرم
آبليمو
دو قاشق سوپخوري
گوجهفرنگي دو عدد
زعفران آبكرده
دو قاشق سوپخوري
ليموترش يك عدد
فيله گوسفندي 300 گرم
سيخ چوبي به ميزان لازم
پياز يك عدد
روغن زيتون دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرزتهيه:
فيله مرغ و گوشت را جداگانه دو ساعت در روغن زيتون، زعفران، آبليمو، نمك، فلفل و پياز قرار ميدهيم بعد مرغ را با فيله گوشت روي هم گذاشته، مقداري با استيك كوپ، كوبيده تا گوشت و مرغ به هم بچسبد سپس به صورت حلزوني پيچيده به سيخ چوبي ميزنيم، مقداري روغن مايع داخل تابه چدني ريخته و به همراه گوجهفرنگي داخل تابه سرخ ميكنيم. اين غذا با حرارت ملايم بايد آماده گردد تا مغز پخت شود.