07-08-2012، 23:51
مواد لازم:
نان پیتزا :۱ عدد
مایه ماکارونی : ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا : خرد شده۲/۱ پیمانه
کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) : ۶ورقه نازک
پنیر پارمزان : (رنده شده ۱ قاشق غذاخوری)
نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته (خرد شده) : مقداری برای سطح پیتزا
طرز تهیه :
خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانت از دور تا دور خمیر از این مایه پر کنید . سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی ، فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .
در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید . پیتزا را برای ۴۵تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند .
اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰درجه ی فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷دقیقه قرار دهید .