11-07-2014، 17:41
موادلازم:
گوشت راسته با فیله گوساله= 1 كیلو
روغن زیتون =3/1 پیمانه
پیاز =2 عدد
نمک و فلفل = به میزان لازم
طریقه آماده كردن كباب برگ
این كباب را می توان از راسته گوسفند یا گوساله انتخاب كرد . راسته را پیش از بریدن باید پاك كرد. یعنی 3 الی 4 اسنتی متر از سر كلفت آن را كه محل اتصال به استخوان است باید برید ورگ و ریشه روی راسته را باید برداشت . راسته پاك كرده را از طول به چند قسمت 10 سانتی متری تقسیم كنید . هر قسمت را روی تخته بخوابانید و با برش طولی به شكل چند ورقه به كلفتی حدود یك سانتی متر ببرید . یك ورقه از راسته ها را روی تخته بگذاریدو با پشت یك كارد سنگین یا ساطور یا بیفتك كوب روی گوشت بكوبید آب پیاز رنده شده , روغن زیتون, ماست (در صورت دلخواه) و زعفران را مخلوط كنید . راسته ها را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یك شب بماند, سپس به سیخ بكشید . توجه داشته باشید نمك گوشت های قرمز مخصوصاً كباب ها را باید در وسط پخت زد . اگر این كار را از قبل از پخت انجام دهید, گوشت آب انداخته و كباب خشك و سفت می شود
طرز تهیه :
گوشتها را به پهنایی در حدود 7 سانتیمتر برش داده, آنها را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می كنیم , سپس پیاز را با رنده ریز رنده كرده تا كاملاً له شود . آب آن را گرفته و با روغن زیتون و فلفل مخلوط می كنیم . گوشتها را بمدت 24 اسعت در مخلوط آب پیاز و روغن زیتون خوابانده و در یخچال قرار می دهیم . سپس 2 الی 3 بار با بیفتك كوب روی گوشتها می زنیم . تكه های گوشت را كه به سیخ می كشیم آنها را روی كباب پز كباب می كنیم و گاهی سیخهای كباب را بر می گردانیم تا هر دو طرف كاملاً پخته وشد. اما دقت می كنیم كه كباب زیاد خشك نشود , نمك را نیز در اواخر پخت به گوشت اضافه می كنیم . پس از پخت كبابها را در دیس می كشیم
گوشت راسته با فیله گوساله= 1 كیلو
روغن زیتون =3/1 پیمانه
پیاز =2 عدد
نمک و فلفل = به میزان لازم
طریقه آماده كردن كباب برگ
این كباب را می توان از راسته گوسفند یا گوساله انتخاب كرد . راسته را پیش از بریدن باید پاك كرد. یعنی 3 الی 4 اسنتی متر از سر كلفت آن را كه محل اتصال به استخوان است باید برید ورگ و ریشه روی راسته را باید برداشت . راسته پاك كرده را از طول به چند قسمت 10 سانتی متری تقسیم كنید . هر قسمت را روی تخته بخوابانید و با برش طولی به شكل چند ورقه به كلفتی حدود یك سانتی متر ببرید . یك ورقه از راسته ها را روی تخته بگذاریدو با پشت یك كارد سنگین یا ساطور یا بیفتك كوب روی گوشت بكوبید آب پیاز رنده شده , روغن زیتون, ماست (در صورت دلخواه) و زعفران را مخلوط كنید . راسته ها را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یك شب بماند, سپس به سیخ بكشید . توجه داشته باشید نمك گوشت های قرمز مخصوصاً كباب ها را باید در وسط پخت زد . اگر این كار را از قبل از پخت انجام دهید, گوشت آب انداخته و كباب خشك و سفت می شود
طرز تهیه :
گوشتها را به پهنایی در حدود 7 سانتیمتر برش داده, آنها را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می كنیم , سپس پیاز را با رنده ریز رنده كرده تا كاملاً له شود . آب آن را گرفته و با روغن زیتون و فلفل مخلوط می كنیم . گوشتها را بمدت 24 اسعت در مخلوط آب پیاز و روغن زیتون خوابانده و در یخچال قرار می دهیم . سپس 2 الی 3 بار با بیفتك كوب روی گوشتها می زنیم . تكه های گوشت را كه به سیخ می كشیم آنها را روی كباب پز كباب می كنیم و گاهی سیخهای كباب را بر می گردانیم تا هر دو طرف كاملاً پخته وشد. اما دقت می كنیم كه كباب زیاد خشك نشود , نمك را نیز در اواخر پخت به گوشت اضافه می كنیم . پس از پخت كبابها را در دیس می كشیم