11-07-2014، 12:28
اهـــــای تـــــوای کـــه رو ســـیگار کشیــــدنم حســــاس بـــودی حـــالا نـــیگا شــدم یـــه سیـــگاری کـــه روز و شـــبش بـــا سیـــگار میـــگذره ... دیـــگه کـــــم کـــــم دارم ...
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
|||||||||||||||||||||||||||||
11-07-2014، 12:28
اهـــــای تـــــوای کـــه رو ســـیگار کشیــــدنم حســــاس بـــودی حـــالا نـــیگا شــدم یـــه سیـــگاری کـــه روز و شـــبش بـــا سیـــگار میـــگذره ... دیـــگه کـــــم کـــــم دارم ...
11-07-2014، 12:29
عزیزم زیآد خودتو نگیر چآه توآلت مآهم زیآدمیگیره
هرچی میره جلوتر به این پی میبرم که بعضیآ از آدم بودن فقط دوحرف اولشن!!
بعضی وقتهــآ...
از شدت دلتنگیــــ ، گریهــ کهــــ هیچ...!!! دلــ♥ــَت می خــوآهــَد ؛ هــآی هــــآی بمیــــری...!
11-07-2014، 12:31
من و تنهآیی تو وتنهآیی!!
حوّا که باشی بعضی ها هوا برشآن میدآرد!! سهمیه هوای من برای تو..برای نفس نفس زدن درآغوش او لازمت میشود عوضی
11-07-2014، 12:33
بـﮧ بـعـضـیـ ـآمـ بـآس گفــت :
« ۳ـفـآرش ـِت نـבآנَمـ کـِ حـآلـــآ بـِـפֿـوآمـ تـَحـویـل ـِت بگــیــ ــرمـــــ » اُفــتـــ ــــآد؟؟؟
11-07-2014، 13:00
ب بعضیآ بآس گفت:
11-07-2014، 13:12
بـہ بَضیـ ـام بایَـ ـכ گفت :
[ﺗـ ـﻮ] ﺧﻮﺏ . . . [ﻣَـ ـטּ] ﻻﺷــ ـــے ﺍَﻣﺎ . . . ﺁﺥ ﺁﺥ . . . ﺁﺭِﺯﻭ ﺏ כِﻟـِــ ــﺖ ﻣﯿﺰﺍﺭَﻡ כﻭﺑﺎﺭهـ ﺑﺎ ﻣَـ ـטּ ﺑﺎﺷــ ـــے
11-07-2014، 13:21
بعضیآم عینِ «کره الآغِ کد خُدا»یورتمه میرن رو اعصآبه مآ(:
12-07-2014، 10:49
اگــــَر میدآنی دَر دُنیـآ کــَسی هست که بـآ دیدَنــَش…
رَنگ رُخســآرَت تغیـــیر میکنــَد، و صــِدای قــَلبـَت اَبرویــَت رابه تــآراج میبــَرد، مــهـم نیــست که او مـآل تــو بــآشــَد… مــهــِم این است که فـــَقــَط بــــآشـَد، زِندگی کــُند، لــِذَت ببرَد… و نــَفــَس بـــکشـد
12-07-2014، 22:40
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2014، 22:53، توسط |мιѕѕ мєняαѕα|.)
شـــایـــב وجـــوבҐ بــــہ
ڪـــسے آرامش نـــבـہ ، ولے همیــــלּ ڪـہ פــرصِ פֿـیــــلیــــا رو בر مـــیــــارـہ بــــهــҐ انـــگـــیــزـہ میــــבـہ خهـــ
لــــــــــاشی متلاشیـــــــ تورو چهـــــــ به اینکهـــــــ ـ با ما باشیــ چِـرآ راز بَقآ رو فقط اَز حــیوآنآت میسآزَن [ ؟ ]
بـَعضی از آدَمـآ بیشتَر شَرآیِطِش رو دارند...
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|